Prisišokusi L.Paksienė nori dainuoti?

Nušalinto prezidento Rolando Pakso žmona Laima Paksienė aktyviai tęsia savo televizinę karjerą. Pradėjusi ją nuo šokių, po kelių mėnesių ji televizorių ekranuose galbūt pasirodys naujajame amplua – kaip dainininkė. Ir ne su bet kuo – su ką tik į sceną sugrįžusiu savo mėgstamu dainininku panevėžiečiu Kastyčiu Kerbedžiu!

Ilgokai namuose šeimininkavusią moterį užgriuvusi pasiūlymų lavina nebestebina nė jo sutuoktinio. Ponia Laima jau netgi tapo išranki – atmetė televizininkų kvietimą dalyvauti šokių ant ledo projekte.

„Man atrodo, kad tie pasiūlymai šokti ant ledo, ant parketo, dainuoti – tai dar ne galas. Juk logiška seka, ar ne?” – retoriškai paklausė vakar „Panevėžio balso” kalbintas R.Paksas.

R.Paksas: niekas nebestebina

Paklausta, ar kitąmet pavasarį ji žada dalyvauti Lietuvos nacionalinės televizijos eteryje startuosiančiame dainų duetų projekte, L.Paksienė tik skambiai nusijuokė. Ji prasitarė, jog šiuo metu visas jėgas ir laiką aukojanti tik šokiams, o pasiūlymo dainuoti tikrai dar negavusi.

„Ir dabar atėjau į repeticiją. Choreografas jau manęs lūkuriuoja. Užtruksiu bene dvi valandas. Iš kur jūs ištraukėte, kad aš ruošiuosi dainuoti? Anekdotas!”- ponia Laima buvo puikios nuotaikos.

Apie realiausią dueto partnerį dainininką Kastytį Kerbedį ji yra kuo puikiausios nuomonės. Nušalinto prezidento žmona prisipažino, jog jai patinka panevėžiečio atliekamos dainos, su malonumu jų klausydavosi. Galbūt neatsisakytų kartu dainuoti, bet, pasak jos, apie tai dar nėra buvę jokių kalbų.

R.Paksas apie savo sutuoktinės ketinimus dainuoti tikino nė girdėt negirdėjęs. Nors, kita vertus, jo nenustebintų toks pasiūlymas.

„Manęs jau niekas nestebina. Ar jūs žinot apie mano Laimai pateiktą ultimatumą? Jei ji nešoks ant ledo, – tik skyrybos! Manau, kad gandai apie jos norą dainuoti yra tokia pat „antis” kaip ir anos šnekos apie mūsų šeimą”, – įtikinamai kalbėjo R.Paksas.

Jo manymu, kaip bebūtų gaila, prieš artėjančius savivaldybių tarybų rinkimus tokių „ančių” labiausiai reikia politiniams oponentams. „Vietoj „kepamų ančių” verčiau jie pasirūpintų žąsimis. Juk artėja Kalėdos”, – pridūrė juokdamasis.

K.Kerbedis: aš nedainuosiu

Išduoti profesinę paslaptį nepanoro Lietuvos radijo ir televizijos vyriausioji prodiuserė Indrė Ciesiūnienė, nors jos kolega Jonas Vilimas, skubėdamas į filmavimą, prasitarė apie jos planus sukurti dainų duetų laidą.

„Visą dėmesį dabar skiriame „Eurovizijai”. Patarčiau mažiau klausytis gandų. Kastytis Kerbedis? Kai jis rankose turės sutartį, tada mes ir galėsime pasišnekėti”, – kaip kirviu nukirto ji.

Skambiu vokalu savo dainų klausytojus kerintis dainininkas K.Kerbedis buvo kaip visada originalus. „Absoliučiai viskas užkniso. Pavasarį Kerbedis visiems pasakys atia!”- mestelėjo jis.

Kodėl? Anot jo, tas „kodėl” ir bus intriga. Jis neslėpė, kad Lietuvos radijo ir televizijos prodiuserių yra nuolat atakuojamas dalyvauti dainų dešimtuke, bet nė nemano to daryti. Vardan reklamos. Jo manymu, atsisakymas bus didesnė reklama nei sutikimas.

„Jie žino, kas gali gyvai dainuoti. Žino mano vokalą. Bet tai – juk pavojinga, atsakinga. Kam senukui Kerbedžiui į tai veltis? Mano dvynė sesuo pasakė: „Jokių!” Prodiuseriai nori mane „įstatyti į savo sąlygas kaip lėlę”. Supykau. Man niekas nieko nereguliuos. Aš pats viską reguliuoju. Kovo 8 dieną Panevėžyje vyks mano atsisveikinimo koncertas. Daugtaškis”, – pridėjęs angliškąjį „yes” K.Kerbedis buvo savimi patenkintas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.