Policija per reidą Vilniaus romų bendrijoje sulaikė 11 asmenų, platinusių narkotines medžiagas

Vakar, šių metų gruodžio 12 d. Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo tarnybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai organizavo tikslinę policinę operaciją Vilniaus romų bendrijoje. Priemonės metu pareigūnai laikinai sulaikė ir patalpino į areštinę vienuolika asmenų, platinusių narkotines medžiagas.

Sostinės policijos Narkotikų kontrolės skyriuje pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl narkotinių medžiagų platinimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnį (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu).

Pasak pareigūnų, dėl dešimties sulaikytųjų asmenų bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Vykdant neatidėliotinus procesinius veiksmus, pas sulaikytus asmenis buvo paimta virš 300 mililitrų paruoštos narkotinės medžiagos – aguonų ir jų dalių koncentrato, bei 19 000 litų smulkiais nominalais monetomis ir kupiūromis – kaip įtariama gautus pardavus narkotines medžiagas.

Tikslinės operacijos metu pareigūnai sulaikė ir Interpolo nacionalinio biuro paieškomą už nusikaltimus Baltarusijos Respublikoje dėl neteisėtos narkotinių ir psichotropinių medžiagų apyvartos Baltarusijos pilietį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.