G. Einikio visureigyje – kokaino porcija

Sekmadienio avarija Klaipėdoje įtariamas krepšininkas Gintaras Einikis klimpsta vis giliau. Paaiškėjo, jog po eismo įvykio jo visureigyje rasti milteliai yra kokainas.

Sportininko automobilyje „Volkswagen Touareg”, kuriuo sekmadienio vakarą Klaipėdos prieigose sukelta avarija, buvo aptikta miltelių. Vakar policija pranešė, jog atlikta ekspertizė patvirtino, kad tai vienas brangiausių narkotikų – kokainas.

Remiantis agentūros ELTA pranešimu, vakar G. Einikio bute Kaune, Valančiaus gatvėje, teisėsaugininkai atliko kratą. Ko ten buvo ieškoma, pareigūnai kol kas nekomentuoja.

„Vakarų ekspreso” duomenimis, kratos sulaukta ir jo prabangiame name pajūryje – Karklėje, tačiau nei čia, nei Kaune jokių įtartinų radinių neaptikta.

Įtariama, jog būtent 37 metų G. Einikis visureigiu „Volkswagen Touareg” gruodžio 3-iosios vakarą Klaipėdoje sukėlė avariją, sužalojo žmogų ir paspruko.

Kaune registruotas G. Einikio „Volkswagen Touareg” sekmadienio pavakarę Tilžės gatvėje įvažiavo į priešingos eismo juostą ir rėžėsi į Jakų kaimo gyventojo 20 metų Edgaro Kubiliaus vairuojamą BMW-318. Per avariją jaunuoliui lūžo kojos šeivikaulis.

BMW važiavusi E. Kubiliaus draugė 17-metė Reda Rudminaitė patvirtino, kad prie „Volkswagen Touareg” vairo sėdėjo G. Einikis. Mergina pareiškė, jog po avarijos visureigio vairuotojas – aukštas, daugiau nei 2 metrų ūgio vyras – nesusigaudė, kas įvyko, ir iš avarijos vietos nusvirduliavo Klaipėdos link.

Prieš avariją G. Einikis pastebėtas besilinksminantis Klaipėdos centre esančiuose baruose.

Užvakar jis dėl šios avarijos apklaustas uostamiesčio policijos Eismo priežiūros skyriuje. Krepšininkui pateikti oficialūs įtarimai vairavus mašiną apsvaigus nuo alkoholio ar narkotikų, sukėlus avariją ir pasišalinus iš jos vietos.

„Vakarų ekspreso” žiniomis, G. Einikis, policijoje apsilankęs su advokate, neprisipažino vairavęs savo folksvageną.

Kitą rytą po avarijos jis pats paskambino į Klaipėdos policiją ir pranešė, kad jo visureigis „Volkswagen Touareg” buvo pavogtas, tačiau iki šiol pareiškimo dėl tariamos vagystės neparašė.

Kalbama, jog pastaruoju metu skyrybas skaudžiai išgyvenantis krepšininkas depresiją skandina alkoholyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.