Iš realybės šou – į futbolo lauką

Žvarbią praėjusio sekmadienio popietę „Kelio į žvaigždes-2” dalyviai dvikovas didžiojoje scenoje išmainė į rungtynes futbolo stadione.

Ten jie susitiko su Lietuvos nacionalinių vyrų bei moterų futbolo rinktinių atstovais.

Pasidalinus į dvi mišrias komandas, kuriose žaidė ir profesionalūs futbolininkai ir realybės šou dalyviai, buvo sužaisti du kėliniai, po kurių rezultatas buvo lygus – 2:2.

Žaliųjų komanda, kurios sudėtyje pasirodė Merūnas, Baggy B, Vilius, Agnė ir futbolo profesionalai A.Preikšaitis, A.Skarbalius bei kiti, laimėjo varžybas po vienuolikos metrų baudinių serijos.

Tačiau tai visiškai nenuliūdino geltonųjų komandos, kurios sudėtyje, be Grūdo, Simonos ir Radžio dar žaidė ir Lietuvos futbolo legenda A.Narbekovas.

„Niekada negalvojau, kad bus taip smagu žaisti”, – sakė Simona.

„Aš „apšalęs”, nerealu”, – jau persirengimo kambaryje džiūgavo Grūdas. Jam vieninteliam iš šou vaikinų pavyko pelnyti įvartį.

Patį pirmąjį įvartį varžybose įmušė kita realybės šou dalyvė Agnė. Tačiau mergina pasižymėjo ne tik taikliu smūgiu. Už tai, kad karingoji dzūkė, nesulaukusi teisėjo švilpuko, puolė prie kamuolio 11 m baudinių serijoje, varžybose teisėjavęs P.Malžinskas parodė jai geltoną kortelę.

Tačiau Agnė kaip visada ilgai atsakymo neieškojo. „Ką jūs man tą geltoną rodote, Tru Sabaka man raudona kortele grasino”, – šypsodamasi sakė ji.

Žvaigždžių vadybininkas Tru, neapsikentęs nuolatinių Agnės ir Radžoi barnių, iš tiesų kartą jau žadėjo jai įteikti raudoną kortelę, kurią gavęs dalyvis turi atsisveikinti su realybės šou visiems laikams.

Futbolo ir scenos žvaigždžių rungtynės įvyko mažesnėje nei įprasta futbolo aikštėje, tačiau dalyviai spardė tikrą kamuolį, dėvėjo tikrą futbolininkų aprangą ir stengėsi žaisti pagal tikras futbolo taisykles.

„Rungtynės su šou elementais”, – taip žaidimą apibūdino teisėjas P. Malžinskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.