„Sony Ericsson“ pristatė naują atlenkiamą telefoną su ypatingais adresų knygelės efektais

Šiandien pristatytas naujasis Z310 telefonas pasižymi išbaigtu, vientisu dizainu. Papildomas, trečiasis išorinis piktogramų ekranas, paslėptas po telefono paviršiumi, praneša apie įvairius įvykius – praleistą skambutį, gautą žinutę ar garso nustatymus, o originalios spalvų ir šviesų funkcijos pagalba skambintoją atpažinti galima nežiūrint į ekraną.

„Šis stilingas telefonas turi paprastų savybių, nuo kurių sudėtinga atprasti. Be puikios išvaizdos, „Z310” turi ir kitas šių dienų telefonams būtinas funkcijas: VGA kamerą, MP3 muzikinius skambučius ir „Bluetooth” ryšį,- teigia „Sony Ericsson” produktų rinkodaros vadovas Steve Walker. Be to, naujoviška šio telefono išvaizda padailinta savybėmis, dažniausiai sutinkamomis tik brangesniuose telefonuose.”

Vientiso telefono korpuse įtaisyta permatoma apdaila, po kuria įtaisytas mažas piktogramų ekranas, pranešantis apie visus įvykius. O papildomas išorinis ekranas, taip pat įtaisytas po permatomu telefono korpusu, atvaizduoja visą kitą įprastą informaciją apie skambutį ir laiką.

Be įspūdingo telefono dizaino, jame taip pat yra ir naujų, originalių funkcijų. Viena iš jų – adresų knygelės šviesos ir spalvų efektai. Priskyrus skirtingas spalvas dažniausiai skambinantiems žmonėms, kiekvieno iš jų skambutį telefonas atvaizduoja skirtingai, todėl kad ir kas beskambintų – kolegos iš darbo, draugai ar mama – apie tai sužinoma nė nežvilgtelėjus į ekraną. Be šių naujų funkcijų, telefonas turi ir kitą malonią staigmeną – skirtingoms dienos dalims galima priskirti vis kitas ekrano temas, kurios automatiškai keisis.

Nors itin paprastas naudoti, telefonas turi nemažai funkcijų, palengvinančių kasdienį darbą ar laisvalaikį. Integruota VGA kamera leidžia fotografuoti nuotraukas, kurias galima įkelti į vis populiarėjančius „blogus” (interneto dienoraščiai) ar nusiųsti MMS žinute. Arba, šias nuotraukas galima saugoti patogioje telefono galerijoje.

Z310 palaiko „Bluetooth” technologiją, kurios dėka prie telefono belaidžiu būdu galima prijungti įvairius įrenginius – tarp jų ir HBH-PV705 ausinę. Šis patogus aksesuaras tampa ypač patogus, kai tenka daug šnekėti.

Naujasis „Sony Ericsson” Z310 gaminamas trijų spalvų: prabangios juodos, rausvai bronzinės arba sodrios rožinės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "„Sony Ericsson“ pristatė naują atlenkiamą telefoną su ypatingais adresų knygelės efektais"

  1. gaidys w350

    nx mgaidys telefas nuluzo tas dangtelis ir ka daryt man dabar ? nei korpuso nerandu niekur nei ka dejjau ant to telefo

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.