10 moterų neištikimybės požymių

Išmintingas vyras mylimosios neištikimybę sutiks žmoniškai.

Vulgarus – pagiežingai ir įtartinai vertins pačią išdavystės idėją.

Palyginkime šiuos du požiūrius.

Jeigu netikėtai grįšite namo ir bute išvysite nuogą vyrą, pirmiausiai pagalvokite: gal tai vandentiekininkas, kuris nuo galvos iki kojų sušlapo taisydamas jūsų čiaupą, o žmona jį šildo, tarkime, karšta arbata? Šioje situacijoje suprantama, kodėl ir žmona nuoga: juk jie kartu taisė čiaupą, kurio nesutaisėte jūs!

Vienintelis netiesioginis žmonos neištikimybės požymis humanistui bus pamatytas lytinis aktas (nebūtinai ant grindų). Šiuo atveju svetimą vyrą reikia mušti per galvą ir spardyti kojomis: tikriausiai jis – į butą įsiveržęs prievartautojas.

Jeigu su jūsų žmona yra kaimynas, draugas ar viršininkas, prievartauti negalintis dėl sveikatos, nereikėtų iškart mušti. Netriukšmaukite ir palaukite: galbūt žmona su juo nepatiria didelio malonumo. Tada tai ne išdavystė, bet išdykavimas arba nevilties apraiška.

Išmintingam vyrui mylimoji, svetimame glėbyje akivaizdžiai apimta ekstazės, byloja, kad jis jai nesuteikė kažko itin svarbaus. Visiems išvirkite kavos ir, kol svečias su žmona rengiasi, pamąstykite: ką turėtumėte padaryti, kad mylimajai nebereikėtų bendrauti su svetimu vyru skylėtomis kojinėmis?! O gal geriausiai būtų trise?!!

Skiriama homo vulgaris

Paprastas vyras retai mąsto apie didžiausią šeimos vertybę. Kaip savininkas ir egoistas, jis žmoną laiko asmeniniu daiktu, tarsi dantų šepetėliu. O kaip silpnas ir savimi nepasitikintis žmogus – nekaltuose daiktuose regi išdavystės požymių. Tų požymių dažniausiai yra 10, nes humanizmo nenugludintas vyro protas nepajėgia suvokti daugiau nei dešimties sistemos elementų. Taigi iš eilės.

1. Jeigu žmona vyro nebeklausinėja reguliarių naktinių pasitarimų, kuriuos jis rengia penktadieniais, detalių – tai blogas ženklas.

2. Jeigu žmonos darbe avralai tapo reguliarūs – nieko baisaus. Bet jeigu ji pradėjo užtrukti konkrečiomis savaitės ir mėnesio dienomis – tai įtartina (juk jūs pats būtent taip susitinkate su meiluže). NB! Tai netinka dirbančioms periodinėje žiniasklaidoje, kurioms „numerio atidavimas” – nuolatinė ir reguliari šutra mažiausiai parai.

3. Kodėl žmona staiga tapo patenkinta gyvenimu? – savęs klausia homo vulgaris, nepadaręs nieko, kad žmona būtų laiminga. Ir pagiežingai savo vietoje įsivaizduoja kitą.

4. Kai žmona su telefonu rankoje išbėga į kitą kambarį ir skambiu nuo jausmų pertekliaus balsu kalbasi trumpiau nei valandą, pavyduolis linkęs manyti, jog ji kalbasi ne su drauge.

5. Naktiniai telefono skambučiai ir paslaptingos žinutės gali sustiprinti vyro įtarimus.

6. Ypač jeigu žmona apskritai arba tam tikromis dienomis (prieš „atsakingą pasitarimą”) pernelyg griežtai atmeta vyro pretenzijas į „jo teises”.

7. Anksčiau neabejotinu neištikimybės požymiu buvo tai, kad žmona po kelnėmis apsimaudavo sveikas pėdkelnes. Šiandien tai nelabai aktualu, tačiau piktas ir įtarus vyras atidžiai stebi, kad eidama į darbą ji nesivilktų erotinių apatinių.

8. Kelnaitės su juostele, apsivilktos po neaptemptais viršutiniais drabužiais, pro kuriuos „neišryškėja paprastos kelnaitės”, pavyduolio galvoje sukelia niežulį: jam atrodo, jog kalasi ragai.

9. Didžiausi pavyduoliai itin įtartinai žiūri į pedikiūrą žiemą.

10. Net ir gera žmonos nuotaika, kai ji linksmu juoku atsako į sudirgusio vyro burbėjimą, potencialiam raganosiui sukelia juodžiausių minčių. Įkaitusioje jo vaizduotėje šios mintys kartu su jau minėtais požymiais virsta baisiu įsitikinimu.

Ką tokiu atveju turi daryti išmintinga moteris? Tik pasijuokti!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Psichologija su žyma , , , , .

3 atsiliepimai į "10 moterų neištikimybės požymių"

  1. neuter

    🙄 geri patarymai,gal pasiseks juos vyrui pritaikyti 🙂

  2. ske

    🙂 puiku. dekui. prisijuokiau nors..

  3. Tommy®

    As manu jog cia yra visiska nesamone, nes zmones yra skirtingi ir negalima taikyti to paties sablono visiems. Tai yra labai netaktiska

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.