Bučiniai atskleidžia mintis ir ligas

Kaip bučiuojasi jūsų partneris? Užsimerkęs, atsimerkęs, susiraukęs, o gal tuo pat metu bando kalbėti? Visi šie požymiai atskleidžia tikruosius ketinimus ir asmenybę, tereikia į viską pažvelgti realiai ir su šypsena.

Bučiuojasi užmerktomis akimis

Vienareikšmiškai galima sakyti, kad šis žmogus džiaugiasi tuo, ką gavo. Arba atvirkščiai – jūsų išvaizda nėra tokia patraukli, ir jis bijo atsimerkti, kad visko nesugadintų. Mažiau tikėtina, kad žmogus yra tiesiog romantiškas. Užmerktos akys taip pat suteikia galimybę įsivaizduoti, kad jis bučiuojasi su kažkuo kitu, o ne su jumis.

Bučiuojasi atmerktomis akimis

Besibučiuojantis atmerktomis akimis žmogus greičiausiai yra per daug atsargus ir paranojiškas. Jis niekada negali atsipalaiduoti ir visada susitaiko su bet tokia realybe. Jeigu jus toks bučiavimosi tipas glumina, tiesiog paprašykite partnerio vieną akį užmerkti, o kitą nukreipti į lubas.

Staigus pagreitėjimas

Jeigu žmogus besibučiuodamas staiga ima skubėti, vadinasi, jis nėra tikras dėl jūsų jausmų. Iš kitos pusės, tai gali būti būdas priversti jus kalbėti šiek tiek mažiau. Jeigu esate šnekus arba knarkiate, toks partneris tikrai ne jums.

Švelniai glamonėja

Tai savimi pasitikintis ir gerai kitus jaučiantis žmogus, kuriam nereikia nei ašarų, nei pastangų, kad įrodytų savo jausmus. Dažniausiai jis žino, kad po tokių glamonių gaus tai, ko tikisi.

Bučiuojasi sučiauptomis lūpomis

Besibučiuojantis sučiauptomis lūpomis žmogus greičiausiai turi trapius dantis ir labai bijo juos nuryti. Tikslesnė priežastis – fizinio kontakto baimė. Jeigu tokio tipo žmogus ir praveria burną, tai dažniausiai ne laiku ir ne vietoje.

Bučiuoja ranką

Jeigu po bučinio į veidą partneris ima bučiuoti ranką, tai reiškia, kad arba ką tik suvalgėte česnakų, arba prastai valėte dantis. Mandagumas čia niekuo dėtas.

„Dirba” liežuviu

Tai labai laisvo tipo žmogus. Jis išdrįsta viską išsakyti tiesiai šviesiai. Be to, šis žmogus mėgsta skaniai pavalgyti ir yra tikrų tikriausias gurmanas, kuris bando paragauti to, ką šiandien valgėte pietums. Jūs tikrai puikiai sutarsite, jeigu maisto atžvilgiu jūsų skoniai sutampa.

Seiliotas bučinys

Gali būti, kad šis žmogus serga pasiutlige arba nejaučia jokių stabdžių. Jeigu jums visada džiūsta burna, tai tokio partnerio nereikėtų atsisakyti, nes jis atstoja geriamo vandens šaltinį.

Traškančios ausys

Realiausias paaiškinimas – jis neturi pinigų ir visada yra nepavalgęs. Taip pat gali būti, kad šis žmogus yra labai drovus ir bijo tolimesnių veiksmų. Beveik garantuojama, kad jo nosyje yra plaukų, trukdančių būti drąsesniam.

Bučiuoja visose kūno vietose

Šiuo atveju yra dvi išeitys: arba šis žmogus neturi giminaičių, arba jo galios tuo ir pasibaigia. Bijodamas eiti „iki galo”, jis bando kompensuoti bučiuodamas bet kur ir bet kaip.

Palieka mėlynes

Tokio tipo žmones galima prilyginti šunims, kurie mėgsta pažymėti savo teritoriją. Jis bučiuoja ne dėl malonumo, o dėl to, kad pa-rodytų draugams savo „nuveiktus darbus”. Jeigu vis dar norite leisti laiką su tokiu asmeniu, vadinasi, jūs turite ne ką daugiau supratimo nei telegrafo stulpas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Psichologija su žyma , , , , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Bučiniai atskleidžia mintis ir ligas"

  1. ske

    taip ir isivaizduoju: buciuojames, prasimerkiu.. o jis viena aki uzmerkes, o kita nukreipta i lubas. 😯 mirciau is juoko.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.