Išradingiausi studentai visus mokslo metus gyvens prabangiuose butuose

Išradingiausios studentų komandos, akcijos „Laimėk buto nuomą su PILDYK” metu įrodžiusios, jog būtent jos nusipelno geresnių gyvenimo sąlygų, laimėjo jaukių butų nuomą keturiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose.

Vilniuje beveik metus moderniame bute gyvens komanda „Pacanai”, Kaune – „Dziongaj”, Klaipėdoje – „Andrago”, o Šiauliuose – „Simpsonai”. Nugalėtojai, kuriuos balsuodami SMS žinutėmis išrinko PILDYK ir TELE2 vartotojai, buvo paskelbti šią savaitę Lietuvos studentų organizuotuose vakarėliuose „LSP Party”.

Akcijos finale susigrūmė 12 komandų, besiskundusių pabodusia tarakonų kaimynyste, durų plyšiais, per kuriuos su kaimynu gali pasisveikinti ar arktine temperatūra kambariuose. Per tris kovos mėnesius finalistai įveikė daugiau negu 200 studentų komandų.

Vilniuje, Žvėryno mikrorajone, buto nuomą laimėjusią komandą „Pacanai” sudaro keturi vaikinai, suvienyti bendro rūpesčio – jie visi savo asmenine erdve priversti dalintis su broliais ar seserimis. Sostinėje dviejų kambarių bute su naujais baldais ir erdvia virtuve įsikursiantys vaikinai akcijos finalo metu žadėjo už butą atiduoti net skaniausius mamos kotletus.

„Dziongaj” komanda, laimėjusi per du aukštus išsidėsčiusį 4 kambarių butą Kaune, prisistatė kaip vaišingi šeimininkai, mėgstantys savo svečius pasikviesti į virtuvę, kur ant lentynėlių išdėlioti įvairūs gardumynai. Naujajame „Dziongaj” būste yra visi patogiam gyvenimui reikalingi baldai ir buitinė technika, autonominis šildymas. Garaže – dvi vietos buto gyventojų automobiliams.

Klaipėdiškiai „Andrago” įsikurs senamiestyje esančiame 3 kambarių bute su baldais ir buitine technika. „Gyventi įmanoma visur, jei tik reikia, tačiau savo dabartines gyvenamąsias vietas mieliau išmainytume į siūlomas”, – savo prisistatyme teigė kitus konkurentus Klaipėdoje įveikusi komanda „Andrago”.

Pačiame Šiaulių centre įsikurs „Simpsonų” komanda, kuri gyvens puikiai įrengtame 3 kambarių bute.

Norintys akcijoje dalyvauti asmenys turėjo susiburti į keturių žmonių komandą ir užsiregistruoti specialiai akcijai sukurtoje interneto svetainėje www.kovauzbuta.lt. Šios komandoms privalu buvo ne tik užpildyti anketą, bet ir pateikti medžiagą, įrodančią, kodėl būtent ši komanda yra verta pagrindinio prizo – 10 mėnesių buto nuomos jų mieste.

Įtikinėjimo forma nebuvo apribota – akcijos dalyviai tiek vaizdine medžiaga (nuotraukomis, piešiniais, filmuotais vaizdeliais), tiek savo rašiniais galėjo atskleisti, kokios blogos yra jų dabartinės gyvenimo sąlygos, su kokiais sunkumais jie susiduria, kodėl jie privalo gyventi naujame, erdviame būste.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.