Radžiui – dar vienas išbandymas

„Aš vėl sėsiu ant karštosios kėdės”, – antradienį Algimanto Bandzos vaikų globos namų direktoriui Sigitui Juodzevičiui pasiguodė buvęs šių namų auklėtinis, „Kelio į žvaigždes 2” dalyvis Radži Aleksandrovičius. Direktorius realybės šou pusiaukelę mininčiame renginyje lankėsi kaip panevėžiečio dainininko svečias.

Antradienį sostinėje triukšmingai švęsta realybės šou „Kelias į žvaigždės 2” pusiaukelė. Renginyje pristatytas ir pirmasis dalyvių albumas. Visi realybės šou dalyviai turėjo galimybę į renginį pasikviesti artimuosius.

Devyniolikmečio panevėžiečio Radži Aleksandrovičiaus kviestasis svečias – A.Bandzos vaikų globos namų direktorius Sigitas Juodzevičius. Nuo trejų metukų šiuose namuose augusiam Radžiui direktorius – artimas ir brangus žmogus. „Kelyje į žvaigždes 2” S.Juodzevičius jau antrą kartą – dalyvavo ir Radžį palaikė Mažeikiuose vykusiame renginyje.

Tiki globotinio pergale

Pirmadienio vakare, sulaukęs netikėto Radžio telefono skambučio, S.Juodzevičius buvo pakviestas į renginį. Vos nuvažiavęs jis susitiko su Radžiu ir pirmiausia išgirdo naujieną, jog šeštadienį laidą „Kelias į žvaigždes 2” stebėsiantys žiūrovai panevėžietį vėl išvys ant karštosios kėdės.

Vieną kartą ant karštosios kėdės jau sėdėjęs R.Aleksandrovičius tuomet sulaukė didžiulio gerbėjų palaikymo ir pasiekė pergalę. S.Juodzevičius tikisi, kad ir šį kartą vaikų namų globotinio talentas bus įvertintas, jo gerbėjai – ir ne tik panevėžiečiai – vaikiną palaikys ir vėl lems jam pergalę.

Tokie išbandymai nelengvi nei patiems realybės šou dalyviams, nei juos palaikantiesiems. „Dalyvaudamas tuose renginiuose negali jaustis kaip paprastas žiūrovas ir ramiai žiūrėti koncerto, – PB sakė S.Juodzevičius. – Visą laiką sielijiesi dėl savo žmogaus, nori, kad jam sektųsi”.

Dainuoja Vaikų globos namuose

Direktorius sako, kad dabar A.Bandzos vaikų globos namuose dažniausia pokalbių tema – „Kelias į žvaigždes”. „Visi šių namų gyventojai puikiai pažįsta Radžį, vyresni kartu su juo augo, jaunieji ne kartą klausėsi atliekamų dainų, – pasakoja direktorius ir priduria, kad Radži nė karto neatsisakė ir kviestas visada mielai dalyvauja Vaikų globos namų šventėse, dainuoja.

Šiuo metu Globos namuose auga per 130 vaikų. Gruodžio mėnesį jų laukia įdomus susitikimas – mėnesio pradžioje realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” dalyviai atvažiuoja į Panevėžį. Prieš koncertą visi jie valandai atvažiuos į A.Bandzos vaikų globos namus, bendraus su globotiniais, dainuos. Vaikų globos namams pažadėta dovanoti ir bilietų į koncertą. „Jeigu visiems vaikams jų neužteks, nupirksime – visi vyresni vaikai galės pamatyti koncertą”, – sako direktorius.

Dainuoja nuo mažens

Direktorius S.Juodzevičius sako, kad tarp globotinių, nors tokių ryškių talentų kaip Radži kol kas tarsi ir nepastebėta, gabių vaikų vis dėlto yra. „Birželio 1-ąją mažųjų mūsų globotinių duetas dainavo „Siemens” arenoje ir puikiai pasirodė”, – džiaugiasi direktorius.

Radži Aleksandrovičius dainininko karjerą taip pat pradėjo nuo mažens. Būdamas dar vaikas jis kartu su garsiuoju italų atlikėju Robertino Loretti koncerte Vilniuje atliko jo žymiąją dainą „O sole mio”. Pradėjo Radži nuo klasikinio dainavimo, o dabar mėgsta romansus, rokenrolus.

O „Kelio į žvaigždes 2” pusiaukelės renginyje, kurį stebėjo S.Juodzevičius, visiems dalyviams ir žiūrovams buvo pristatyti duomenys apie šį realybės šou: renginys vyksta jau šešias savaites, už jo dalyvius atiduota 144800 balsų. Iš viso vyko 11 koncertų, įrašytos 32 naujos dainos, išleistas vienas debiutinis albumas su 15 dainų.

Dalyvius filmuoja 25 kameros, jau turima 1326 valandas filmuotos medžiagos. Su žvaigždūnais dirba 60 žmonių komanda – vokalo mokytojai, stilistai, grimuotojai, kirpėjai, choreografas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.