Ledo ritulys: Kasparaitis grįžo į „Rangers”

NHL Niujorko „Rangers” ledo ritulio klubas susigrąžino Darių Kasparaitį iš AHL lygos Hartfordo „Wolf Pack” komandos. 34 metų lietuvis į žemesnę lygą buvo išsiųstas 10-iai dienų pagerinti sportinę formą. „Wolf Pack” ekipoje gynėjas žaidė 7 rungtynes, per jas atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Rangers” antradienį namie 3:2 nugalėjo Niu Džersio „Devils”, tačiau Kasparaitis per šias rungtynes dar nežaidė. Komandos vyriausiasis treneris Thomasas Renney pageidavo, kad pirmiausia būtų patikrinta lietuvio fizinė forma.

„Man reikia kelių rungtynių ir trenerių pasitikėjimo, – po pirmos treniruotės su „Rangers” sugrįžęs iš AHL sakė Kasparaitis. – Aš noriu žaisti. Noriu žaisti daug. Esu kur kas geresnės sportinės formos nei prieš mėnesį.

Vis dėlto neaišku, ar gynėjas sulauks trenerių pasitikėjimo. Spėjama, kad lietuviui bus suteikta galimybė žaisti keletą rungtynių, tik po to bus priimtas galutinis sprendimas dėl jo ateities. „Rangers” vadovams nemenka kliūtis yra šį ir kitą sezoną dar galiosiantis Kasparaičio kontraktas. Pagal jį gynėjas abu sezonus uždirbs po 2,9 mln. JAV dolerių. Jei lietuvio žaidimas netenkins trenerių, jis iki kontrakto pabaigos gali būti išsiųstas į tą pačią NHL arba išmainytas į kitą klubą.

„Manau, neturiu ką prarasti, – paklaustas, ar yra pasirengęs laukti Niujorke savo galimybės, atsakė Kasparaitis. – Mano tikslas yra žaisti „Rangers”. Jei to negalėsiu daryti, norėsiu likti NHL. Žaidžiu šioje lygoje jau ilgai, visi žino mano stilių ir kuo aš galiu būti naudingas komandai. Noriu baigti karjerą rungtyniaudamas NHL, o ne žemesnėje lygoje”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.