NML: R. Ščiogolevaitė įveikė „Walters & Kazha”, Grūdas grįžo į „Kelią į žvaigždes”

Sekmadienį NML scenoje Rūta Ščiogolevaitė rezultatu 4:1 įveikė latvių grupę „Walters & Kazha”. Latviai tesugebėjo iš dainininkės išplėšti vieną tašką. Dabar NML turnyrinėje lentelėje „Walters & Kazha” turi keturis taškus, iškovotus dvi kovas. Rūta Ščiogolevaitė iš viso turi septynis taškus, keturis laimėjusi su „Walters & Kazha”, tris – kovoje su „Gravel”.

Raudonajame divizione septynis taškus turi ne tik Rūta Ščiogolevaitė, bet ir Mama Rock‘n‘Roll bei Vudis. Mėlynajame divizione yra vienas neabejotinas lyderis – moterų širdžių nemėtinis Mino su devyniais taškais.

Tačiau didžiausia sekmadienio NML naujiena neabejotinai buvo Grūdo sugrįžimas į „Kelią į žvaigždes”. Jam NML šansą suteikė Nacionalinės muzikos lygos komisaras Algis Ramanauskas. Įveikęs profesionalią dainininkę – sekmadienio dvikovos laimėtoją Rūtą Ščiogolevaitę – Grūdas gavo teisę grįžti į muzikinį realybės šou.

Žiūrovai Grūdą paskatino milžinišku balsų skirtumu – net dešimt kartų daugiau balsų sulaukė Grūdas. Už Rūtą sulaukta 271, o už Grūdą – 2697 skambučių.

„Grūdai, tu pavarai krūtai”, – jam sakė Rūta Ščiogolevaitė.

Kitą sekmadienį NML scenoje susikaus Rokeris Lukas ir Aistė Pilvelytė. Kovoje „Va Bank” – „Kelias į žvaigždes 2”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.