LNK „Kelias į žvaigždes”: žiūrovai antrą kartą pasirinko Agnę

Antrą kartą dainuodama į „karštąjį mikrofoną”, Agnė antrą kartą pavergė žiūrovų širdis. Savo konkurentę savaitės finale ji aplenkė 25 tūkstančiais balsų. Tačiau didžiausia staigmena jai, kitiems realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” dalyviams bei žiūrovams tapo ne pergalė tokiu didžiuliu skirtumu, o tai, kad kovoti Agnei teko prieš kitą konkurentę nei buvo tikėtasi.

Ašaromis aplaistyto trisdešimtojo gimtadienio proga realybės šou dalyviai Agnei dovanų nepagailėjo. Mergina ne tik gavo penkis kolegų minusus, bet ir savaitės lydere tapusios Ugnės pasiūlymą pačiai išsirinkti konkurentą šeštadienio dvikovai.

„Norėčiau su tavim”,- pačiai Ugnei pasiūlė jubiliatė. Tačiau, paaiškinusi, jog yra lyderė ir dėl to dainuoti į „karštąjį mikrofoną” pati negali, Ugnė paskelbė, kad savaitės finale su Agne susirungs Solveiga. Tiesa, mergina nuo kitų dalyvių bandė nuslėpti, kad pati gavo pasiūlymą ir tiesiog pranešė, kad Agnė pati išsirinko Solveigą. „Ji mus visu „išdūrė”,- vėliau tokiu savaitės lyderės stebėjosi dalyviai.

Galimybė priimti Agnės iššūkį ir kovoti prieš ją dėl žiūrovų simpatijų Ugnei visgi buvo sudaryta. Nieko nesitikinčiai merginai susikeisti su Solveiga vietomis tiesiog tiesioginio eterio metu pasiūlė šou vedėjas A.Valinskas. „Geriau turėti mažai ir būti sąžininga, nei turėti daug ir būti apšaukta melage”,- po minutės, skirtos apmąstyti šį pasiūlymą, išdidžiai ištarė Ugnė ir perrėmė iš apstulbusios Solveigos „karštąjį mikrofoną”.

Tačiau šis poelgis pelnyti daugiau žiūrovų simpatijų jai nepadėjo. Nuo pat koncerto pradžios jie savo balsais aktyviau palaikė Agnę. „Viršum miestų, kur pasibaigia kelias”,- Ugnės naujos dainos žodžiai buvo pranašingi. Pralaimėjusi rezultatu 3 953:28 582 ji su „Keliu į žvaigždes 2” atsisveikino visiems laikams. NML šansas jai suteiktas nebuvo.

„Viena šeima po šio vakaro bus vėl pilna ir laiminga,- koncerto pradžioje sakė A.Valinskas. -Tai bus dviejų mamų dvikova”.

Agnei susitikimo su sūnumi Titu dar teks palaukti. „Didelių kelių dar nesuradau”,- laimėtojos dainą dėkodama publikai atliko ji. O Ugnei jau tą patį vakarą pralaimėjimo kartėlį padėjo užmiršti ilgai nematyta dar metų neturinti dukrytė Ūla.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.