LNK „Istorijų” vedėjai D. Tamošiūnaitei laidos herojė išmetė ošo kortas

Šį sekmadienį Daiva Tamošiūnaitė – Budrė papasakos Paryžiuje gyvenančios Lidijos Straub istoriją. Moteris Lietuvoje kūrė radijo laidas apie muziką ir viename festivalyje susipažino su Šveicarijos diplomatu. Tada ir prasidėjo įdomiausia gyvenimo dalis – ji ištekėjo už žinomo diplomato ir kaip ambasadoriaus žmona ėmė važinėti po pasaulį – Ispaniją, Kuveitą, Malaiziją, Slovakiją.

Gyvendama Azijoje ambasadorienė susižavėjo ošo filosofija, pradėjo važinėti į Indiją mokytis ašramuose ir išmoko burti ošo kortomis. Lidijai ne karto teko burti ošo kortomis žinomiems žmonėms, diplomatams, netgi karališkųjų šeimų nariams. Šiuo metu Lidijos vyras yra baigęs kadenciją ir jų šeima pasigyveno Paryžiuje. Lidija svajoja Prancūzijos sostinėje atidaryto ošo būrimo saloną.

„Istorijų” vedėja Daiva Tamošiūnaitė – Budrė taip pat neatsispyrė pagundai sužinoti, ką jai rodo ošo kortos. Kortos, rodančios santykius šeimoje, žėrėjo visomis vaivorykštės spalvomis. Lidija Daivai patarė neabejoti savo šeimynine gerove, nebėgti nuo šeimyninių santykių. „Prisipažinsiu – ošo kortos ir įtikinama Lidijos kalba buvo viena priežasčių savo tuometiniam draugui pasakyti „Taip”, – juokėsi Daiva. – Po kiek laiko mudu su Dainiumi susituokėme”.

Likus dviem savaitėms iki vestuvių Daiva brūkštelėjo laiškelį Lidijai, kad ketina ištekėti. Lidija nusprendė atvažiuoti į žurnalistės vestuves. „Tai buvo vienas retesnių atvejų, kai susidraugauju su laidos herojais. Bet būtent ji man išbūrė šeimyninę laimę”, – juokėsi D. Tamošiūnaitė – Budrė.

„Istorijos” su ambasadoriene, buriančia ošo kortomis– sekmadienį, lapkričio 19 dieną, 17.45 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.