Šokių mokykloje „Kristinoss šokių namai” šokti mokys garsenybės

Šių metų spalio pabaigoje pačiame Vilniaus centre atsidarė nauja, stilinga, turinti savo dvasią ir aurą šokių mokykla – „Kristinoss šokių namai” (Gedimino pr. 22). Naujoji šokio mokykla išsiskiria romantišku interjeru, kurį sukūrė žinomas architektas Gintas Natkevičius bei garsiais šokių mokytojais. „Kristinoss šokio namuose” šokti mokys Dalia Michelevičiūtė, Vaida Šamburskaitė, Ronaldas Krivelis ir kiti garūs šokių mokytojai.

„Kristinoss šokių namai” – tai ne tik įvairių sportinių šokių mokykla suaugusiems, tai daugiau savotiškas, jaukus, šokio kultūrai neabejingų asmenybių klubas,” – teigia Kristina Sliesoraitienė, šokių namų įkūrėja. K. Sliesoraitienė pasakoja, jog čia šokis suprantamas kaip tam tikra nebyli bendravimo išraiška, galimybė geriau pažinti vienas kitą, bičiuliautis Lietuvos verslo, kultūros šviesuomenei, jų šeimų nariams. Pamokų metu dalis laiko skiriama įvairių šokių mokymuisi, dalis poilsiui, bendravimui prie arbatos ar vyno taurės, penktadieniais vyksta vynų degustacijos, kviečiami įvairūs svečiai, pasakojama apie šokių kultūrą.

Sportinių šokių mokyklos savininkė Kristina Sliesoraitienė sako, jog seniai svajojusi mokyti šokio ne mokyklos sporto ar aktų salėje, ne fitness‘o klube, o tam skirtoje, puikiai įrengtoje patalpoje. Kristina ne tik mokyklos direktorė, bet ir profesionali šokėja, trenerė, garsių sportinių šokių trenerių Česlovo ir Jūratės Norvaišų auklėtinė. Ji, kartu su kitais garsiais šokių mokytojais Dalia Michelevičiūte, Vaida Šamburskaite, Ronaldu Kirveliu, Kęstučiu Andrijevskiu treniruos visus, norinčius išmokti ir pažinti šokį.

Šokių namai išsiskiria ne tik specifine filosofija, garsiais šokių mokytojais, bet ir tvyrančia aura, dvasia, kurią padėjo sukurti žinomo architekto Ginto Natkevičiaus parinktas interjeras. Architektas, projektuodamas šių patalpų rekonstrukciją, išsaugojo senąją architektūrą, gražiausiais detales ir kartu įvedė nemažai modernistinio stiliaus funkcionalių elementų. Šokių salėje įrengti dideli veidrodžiai, parinktas neįprasto rašto raudonmedžio parketas, modernūs persirengimo kambariai, baras, poilsio zona. Šokių mokykloje sumontuota moderni garso sistema, užtikrinanti nepaprastai švarų garsą, gerą akustiką ir tolygų garso pasiskirstymą visoje šokių salės erdvėje, leidžiantį reguliuoti muzikos greitį ir tempą.

Lankstus „Kristinos šokių namų” darbo grafikas kiekvienam leis pasirinkti tinkamiausią laiką pamokoms. Mokykla dirba pirmadieniais – penktadieniais nuo 14 iki 22 val., šeštadieniais nuo 10 iki 12 val. Šiuo metu yra priimamos trys šokių grupės nuo 17.30 val., 19 val. ir 20.30 val., tačiau galima tartis dėl individualaus grafiko atskiroms grupelėms bei galima rinktis individualias šokių pamokas.

Atsižvelgiant į šiuolaikinių žmonių užimtumą, siūloma rinktis vieną pamoką per savaitę, kas leidžia derinti įvairias laisvalaikio praleidimo, užimtumo formas. „Mes nesiekiame išauginti sportinių šokių profesionalų, mano ir visos komandos tikslas būtų padėti žmonėms atrasti dar vieną malonų užsiėmimą, geriau pažinti vienas kitą, pajusti harmoniją, šilumą, atsipalaiduoti” – pasakoja Kristina Sliesoraitienė.

Nors „Kristinos šokių namai” duris pravėrė visai neseniai, tačiau jau sulaukė nemažo susidomėjimo, prasidėjo pirmosios pamokos, renkasi pirmieji aistruoliai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.