Šeštadienį „Trečiojoje kartoje” „B’Avaro” Juozo Liesio šeima susikaus su TV3 gelbėtojais

„Pirmą kartą televizijos projekte dalyvavome kaip šeima. Visko buvo – ir pasiginčijom, ir pasidžiaugėm įmintom mįslėm. O svarbiausia, kad aš, iki šiol buvęs visiškai svetimas bet kokioms naujosioms technologijoms, labai jomis susidomėjau. Žaidimas tikrai intriguojantis”, – pasakoja „Baltųjų” komandos vadovu tapęs „B’Avaras” Juozas Liesis, nuotykiniame TV3 veiksmo žaidime „Trečioji karta” „B’Avarijos” vyrus Deivydą Zvonkų ir Vilių Tarasovą iškeitęs į dvi savo šeimos merginas – žmoną Eglę ir seserį Audronę.
Jų šeimos nuotykius ir smagią kovą su TV3 gelbėtojais TV3 žiūrovai pamatys jau šį šeštadienį, lapkričio 11 dieną, 17.40 val.
„O nuotykiai prasidėjo nuo pat pradžių – buvo pasakyta, kad žaidimo metu galima naudotis tik duotuoju „Omnitel” trečiosios kartos ryšiu – mobiliuoju internetu ir vaizdo telefonija. Pajuokavau, kad jei turėčiau žemėlapį, ar juo būtų galima naudotis ieškant reikiamos vietos? Organizatoriai nusijuokė ir patikino, kad jei tik jį turiu, galiu naudoti. Įsivaizduokit, kaip ištįso jų veidai, kai iš kuprinės ištraukiau Vilniaus miesto žemėlapį, be kurio vis dar nekeliu kojos iš namų, – juokiasi Liesių šeimos komandos priešininkė Brigita Budginaitė.
Brigita „Trečiosios kartos” šaradas sprendė kartu su kolegomis gelbėtojais Aušra Kilkuviene ir Gediminu Jauniumi. Po Vilniaus centrą – nuo Žvėryno tilto iki Lukiškių aikštės – lakstė abi merginos, o vieningai „Mėlynosios” komandos kapitonu išrinktas Gediminas diktavo kelią ir mįsles iš studijos.
„Kapitonai gauna nuotraukas vietų, kurias komandos nariams reikia surasti. Vienos jų klaidina, kitos – veda prizo link. Nesusilaikiau nepratrūkęs juoku, kai vienoje nuotraukų pamačiau pažįstamos namą Palangoje, – šypsosi Gediminas. – Žaidimo metu dar kartą įsitikinau, kokia puiki komanda esame – per tiek metų įpratome kartu veikti stresinėse situacijose ir mums tai sekasi puikiai”.
Tiesa, stresinių situacijų laidoje iš tiesų buvo. Atrodo, kad viena dviprasmiška šarada kažkuriame žaidimo etape dalyvius suklaidino, tad teko kaip reikiant pasinervinti ir tikrai pakovoti dėl pagrindinio nuotykinio veiksmo žaidimo prizo – net trijų „Nokia” N serijos mobiliųjų telefonų N93 su vaizdo kameromis.
„Visada galvojau, kad esu labai tvirto charakterio ir stresinėse situacijose nepanikuoju, vadovaujuosi šaltu protu ir raminu kitus. Tačiau žaidimo metu paaiškėjo, kad adrenalinas „davė” per galvą ir noras laimėti mane užvaldė – pradėjau rimtai stresuoti ir kitus vesti iš pusiausvyros. Atradau savyje naują bruožą”, – šypsosi Eglė Liesienė.
Tai jau antroji „Trečiosios kartos” laida, kurios dvikovoje susikauna garsenybių komandos – pirmojoje jėgas išbandė „Kastanedos” vyrai su dainininke Daina Bilevičiūte ir seksualiosios grupės „69 Danguje” merginos.
„Trečioji karta” su gelbėtojų trijule ir šeimynine J. Liesio komanda – šį šeštadienį, 17.40 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.