Raseiniškių šeimą persekioja nelaimės

Užsidegus motinos gyvenamajam namui į įvykio vietą skubėjusi dukra su vyru pateko į avariją

Stebėtinai daug nelaimingų atsitikimų užgriuvo vieną Raseinių rajono šeimą. Žmonės guodžiasi tuo, kad jiems patiems pavyko išvengti sužalojimų, kol kas patirta tik materialinių nuostolių.

Lapkričio 1-osios vakarą, apie 19.30 val., Raseinių ugniagesiai gavo pranešimą, kad vos dešimt kilometrų nuo rajono centro esančiame Gervinės kaime dega gyvenamasis namas. Ten iškart buvo pasiųstos trys ugniagesių komandos iš Raseinių ir viena iš Jurbarko rajono.

Paaiškėjo, kad degė medinis, plytomis apmūrytas vieno aukšto gyvenamasis namas su mansarda. Jo šeimininkė 51 metų Vitalija Pocevičienė tuo metu svečiavosi pas dukrą gretimame Slabodos kaime.

Ugniagesiai LŽ pasakojo, kad dar vykdami į gaisrą netoli greitkelio Kaunas-Klaipėda pamatė ryškų blyksnį. Jie suprato, kad sprogo dujų balionas.

Maždaug tuo metu namo šeimininkę pasiekė kaimynų pranešimas apie gaisrą. Nuo tokios žinios moteris pasijuto blogai, todėl į įvykio vietą išskubėjo Pocevičienės dukra Vilma su vyru Gediminu.

Sutuoktiniams lengvuoju automobiliu „Mazda 323” pasiekus maždaug tą vietą, kur ugniagesiai pamatė dujų baliono sprogimą, netikėtai užsidegė jų automobilis. Kaip vėliau pasakojo Pocevičienės žentas, staiga užgeso visi mašinos žibintai ir iš po variklio dangčio pliūptelėjo liepsna.

Slabodiškiai sustabdė automobilį ir iškvietė gelbėtojus. Patys tvirtino paėję tolyn nuo automobilio baimindamiesi galimo sprogimo.

Į jų pagalbos šauksmą atsiliepė Raseinių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojas 33 metų Vadimas Tešerskas. Jis gelbėjimo automobiliu „Ford” išskubėjo gesinti degančios mazdos. Ugniagesys tvirtino labai skubėjęs, nes žino, kad automobiliai labai greitai dega.

Tuo metu lauke smarkiai lijo. Priartėjęs prie galimos automobilio degimo vietos ir nepamatęs liepsnos ugniagesys nemažindamas greičio nuvažiavo toliau. Pastebėjęs dūmų šleifą Tešerskas pamanė, kad degantis automobilis stovi tolėliau, todėl per vėlai ėmė stabdyti. Šešiatonis gelbėtojų automobilis, važiuojantis apie 100 kilometrų per valandą greičiu, rėžėsi į mazdą. Iš lengvojo automobilio teliko metalo laužas.

Laimė, žmonės per šį incidentą nenukentėjo. Aukų išvengta ir per gyvenamojo namo gaisrą. Tačiau paties pastato išgelbėti nepavyko – iš jo teliko nuodėguliai.

Ponas Gediminas pasakojo, kad nesėkmės šeimą persekioja visus metus. Prieš savaitę vėjas nuplėšė jo namo dailylentes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.