ZIP FM eteryje paaiškėjo desantas misijai “MTV Europos muzikiniai apdovanojimai 2006“

Yra žmonės, kurie daug dirba, ir yra tie, kuriems tiesiog sekasi. MTV staklės tam ir ūžia, kad fortūna kažkam kutentų padus.

Tris savaites įtemptai laikyti žandikauliai pagaliau atsipalaiduoja, nes paaiškėjo MTV kartu su radijo stotimi ZIP FM organizuoto konkurso, kurio metu buvo galima laimėti bilietą į MTV Europos muzikos apdovanojimus 2006 Kopenhagoje, laimėtojas. Juo tapo…Nerijus Ciutas iš Jonavos.

ZIP FM studijoje apsilankę MTV EMA 2006 kategorijos BEST BALTIC ACT nominantai grupės Skamp nariai mojavo lapeliu su dabar jau aiškia pavarde.

„Mačiau, kaip Skamp‘ams virpėjo galūnės, juk ne šiaip kokio virtuvinio kombaino laimėtoją paskelbti reikėjo”, – apie dramą studijoje pasakojo ZIP FM Programų direktorius ir konkurso sargas Ernestas Jonušas.

„MTV Networks Baltic” Generalinis direktorius Marius Veselis tvirtu balsu aiškina, kad Nerijus bus beveik daugiausiai privilegijų turintis apdovanojimų svečias.

„MTV kartu su ZIP FM į laimės kūdikio atlapus sega dvi naktis penkų žvaigždučių „Hilton” viešbutyje, ekskursiją po Kopenhagą, šampano butelio naikinimą kartu su Skamp bei inCulto, MTV apdovanojimų ceremonijos repeticiją ir progą išsipurtyti pleiskanas iš galvos per MTV EMA 2006 gyvą koncertą, kur gros Keane, The Killers, Outlandish bei jūra kitų decibelų mechanizatorių”, – sakė jis.

Jei nesugriebei fortūnos šiame konkurse – vis dar turi ne ką prastesnę galimybę viską pamatyti plika akimi, nes šiuolaikinės kameros gali daugiau net ir už papimpintus binoklius.

Lapkričio 2 dieną 22 valandą įsijunk MTV ir keliauk į šventę neišlipdamas iš fotelio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.