Klube „Heaven” – legendinis DJ Johnas 00 Flemingas

Žanrų ribų nepaisymas ir intensyvus šviežios, naujos, įdomios muzikos ieškojimas diskžokėjui Johnui 00 Flemingui atvėrė daugybės pasaulio kampelių naktinių klubų duris ir per 20 karjeros metų suteikė galimybę parduoti virš 1 mln. kompaktinių plokštelių su kompiliacijomis. Legendinis šokių muzikos genijus žada įspūdigą vakarą spalio 27-ąją, penktadienį, nuspresiantiems praleisti sostinės klube „Heaven”. Prieš svaiginantį Johno setą publiką apšildys talentingasis olandas DJ San.

Penkiolikmetis diskžokėjas tapo legenda

Įspūdinga 20 metų trunkanti diskžokėjo karjera, kurią Johnas pradėjo būdamas vos 15-os, suteikė jam patirties, apie kurią nemažai kitų DJ gali tik pasvajoti. Šiuo metu jis ne tik vienas ryškiausių šokių muzikos šviesulių, nebijantis peržengti ribų savo projektuose, bet ir itin sėkmingos įrašų kompanijos „J00F” savininkas bei populiarios radijo stoties „Ministry of Sound/DI.FM” laidos „Global Trance Grooves” vedėjas.

80-aisiais Johnas nuolat grodavo Didžiosios Britanijos klubo „Interdance” vakarėliuose kartu su vertingiausiais šokių muzikos DJ, tokiais kaip Carlas Coxas, Fabio ir Grooverideris. Acid-house ir rave stiliams pasiekus naujas aukštumas, Johnas žengė vienu žingsniu toliau ir tapo vienu šokių muzikos judėjimo lyderių. Jau 1987 metais jis grojo tokiuose Jungtinės Karalystės klubuose kaip „Fantazia”, „Raindance” ir keletoje naktinių klubų Ibizoje.

Užsitikrinęs profesionalaus DJ reputaciją, Johnas parodė, jog turi ir puikią prodiuserio uoslę. Didžiulę dviejų atlikėjo singlų „Alpha 5” ir „Lost In Emotion” sėkmę lydėjo trečiasis 2000 metų leidimas „Free”, kuris puikavosi Didžiosios Britanijos „UK Top 40”.

2002 metais DJ Johnas 00 Flemingas tęsė savo kūrybą: „Virgin Recordings”perdaręs grupės „Simple Minds” dainą „Belfast Child” išleido kūrinį „Belfast Trance” ir „SupaKane” kūrinį iš „The theme from SupaKane”. Šiandieną Johną galima pamatyti besidarbuojantį studijoje kartu su keturiais stambiausiais trance muzikos pasaulio veikėjais Christopheriu Lawrence’u, M.I.K.E., Astral Projection ir Astrix’u.

Per dvi savaites parduota 60 tūkst. albumo kopijų

Per daugelį karjeros metų Johnas sukūrė daugybę įvairių žanrų remiksų. Tarp sėkmingiausių jo kūrinių minimi tokie remiksai kaip grupės „Erasure” darbas „Sometimes”, Glorijos Estefan – „When Will This Moment End”, grupės „Mansun” daina „Tax Loss”, „Wide Open Space” ir Junioro Vasquezo „House Of Joy”.

Johnui 00 Flemingui buvo suteikta didžiulė garbė sukurti dviejų visų laikų geriausių šokių muzikos kūrinių „Café del Mar” ir „Netherworld” remiksus. Jis taip pat sudarė žinomos serijos „Reactivate” 13-ąjį ir 14-ąjį tomus, buvo „The Real Ibiza”, „Sunny Side Up” ir „The Best Trance Anthems … Ever” lyderis.

Diskžokėjui didžiulę sėkmę atnešė puikus darbas „Progressive Euphoria”, kuris per dvi pirmąsias savaites buvo parduotas stulbinančiu 60 000 kopijų tiražu, o kompiliacija „White Label Euphoria” tapo antruoju geriausiai parduodamu serijos „Euphoria” albumu. Prieš metus išleistas Johno darbas „White Label Republic” – puikus trankiosios „White Label” serijos šedevras.

Netrukus turėtų pasirodyti vienas didžiausių ir svarbiausių DJ Johno 00 Flemingo darbų – pirmasis jo albumas per 20 karjeros metų. Tai bus pirmoji Johno kompaktinė plokštelė-kompiliacija, kurią nuo serijos „Euphoria” skiria penkeri metai.

Talentas iš Olandijos – DJ San

Prieš DJ Johno 00 Flemingo setą sostinės klubo „Heaven” scenoje pasirodys talentingas diskžokėjas ir prodiuseris iš Olandijos, kuriantis energingą muziką, pasižyminčią banguojančiomis boso linijomis ir ekspresyviomis būgnų partijomis – DJ San.

Diskžokėjo kūrinius „Janeiro”, „Sunday” ir „Mechanical People” gyrė garsiausi pasaulio DJ, o į savo miksuotas kompiliacijas originalius kūrinius įtraukė tokie diskžokėjai kaip Sasha, Paulas Van Dykas, Dave Seamanas, Deep Dish, Rui Da Silva, James Holdenas, Ferry Corstenas ir Jimmy Van M.

Žurnale „MAG” talentingajam DJ San pagyrimų negaili nei DJ Tiesto, nei DJ Arminas Van Buureas, nei DJ Johnas Digweedas. „Tai ypatingas diskžokėjas, puikiai įvaldęs miksavimo techniką”, – savo radijo laidoje, transliuojamoje „Kiss Fm” bangomis, sakė Johnas Digweedas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.