Po pažinties radijo eteryje – pasimatymas policijoje

Vakar rytą Kauno rajono apylinkės teisme kaip nukentėjusioji apklausta vienos radijo stoties pažinčių skyrelio klientė – ištekėjusi 21 metų kaunietė. Pavakarę į šį teismą Kauno rajono policija dėl suėmimo sankcijos atvesdino vieną iš keturių įtariamųjų jos išžaginimu.

Ši kaunietė kreipėsi į policiją naktį į sekmadienį. Teigė vos pabėgusi nuo žagintojų, su kuriais susipažino per radijo stotį.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, vyrui su vaiku savaitgaliui išvykus pas gimines, ji pati padiktavo minėtos stoties darbuotojams tokio turinio skelbimą: „Mergina norėtų linksmai praleisti vakarą”. Laukti, kol kas nors atsilieps jos paliktu mobiliojo ryšio telefono numeriu, ilgai neteko.

Sutarta aštuntą valandą vakaro susitikti prie vienos Vilijampolės parduotuvės. Atvažiavo automobilis „Mazda”, kuriame sėdėjo trys jaunuoliai. Romantiškai nusiteikusios nuotykių ieškotojos tai nesutrikdė.

Dalis to vakaro praleista prie Kauno pilies. Jos apylinkėse vaišintasi, kol neatvažiavo prabangesnis automobilis – „Mercedes Benz”. Įkaušusi romantikė atidavė pirmenybę pastarojo vairuotojui. Į Ramučius, kur nuspręsta pratęsti pažinties vakarą, važiuota jau dviem ekipažais.

Ramučiuose, anot keliauninkės, vakarota po serbento krūmu. Šiandien ji teigia ne viską prisimenanti.

Tačiau kitos dienos paryčiais, kreipdamasi pagalbos į Santakos policijos komisariatą, pareiškė, kad buvo išžaginta dviejų niekdarių ir dviejose vietose: automobilyje „Mercedes Benz” ir kažkur laukuose. Santakos policija sekmadienio rytą jau buvo sulaikiusi keturis įtariamuosius. Išsiaiškinus, kad nusikaltimų, dėl kurių skundžiamasi, vieta – Ramučiai, sulaikytieji kartu su nukentėjusiosios pareiškimu perduoti Kauno rajono policijai.

Vakar įtarimai dėl išžaginimo pateikti visiems keturiems. Tikimasi, kad tik du tarp jų esančius žagintojus padės nustatyti DNR. Tačiau į teismą kreiptasi tik dėl vieno – mersedeso savininko suėmimo.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, visi sulaikytieji – jau po kartą teisti. Kol kas tik už smulkius nusikaltimus. Vyriausiajam iš jų – 23-eji, jauniausiajam – 20 metų. Vienas – iš Ramučių, kiti trys – iš skirtingų Kauno mikrorajonų.

Viena prielaidų, kodėl ši jauna moteris, neslepianti pati ieškojusi nuotykių, nusprendė kreiptis į policiją, – vienas iš žagintojų pasisavino jos mobiliojo ryšio telefoną, palikęs ją vieną laukuose. Neva gali parvažiuoti namo su taksi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.