AB banko „Snoras” Vilniaus filiale atidaromas dar vienas skyrius

AB banko „Snoras” aktyvi veikla mažmeninėje rinkoje ir plėtojama strateginė kryptis – įsitvirtinti į verslo segmentą orientuotoje rinkoje – paskatino aptarnavimo tinklą papildyti ir filialų skyriais. Šiandien, spalio 25 d., Vilniaus Fabijoniškių mikrorajone, prekybos centre BIG, duris atveria naujas banko padalinys – Vilniaus filialo Fabijoniškių skyrius. Tai antrasis banko „Snoras” filialo skyrius Vilniuje ir penktasis Lietuvoje.

„Stengdamiesi būti kuo arčiau klientų, siekiame atitikti miesto plėtros tempus, – teigė banko „Snoras” Vilniaus filialo direktorius Liudas Masolas. – Dėl patogaus susisiekimo su aplinkiniais rajonais, naujojo skyriaus paslaugomis bus patogu naudotis ne tik naujųjų, aplink Ukmergės plentą augančių kvartalų, bet ir Pašilaičių, Fabijoniškių mikrorajonų gyventojams ir įmonėms. Dabar šių rajonų gyventojams, mūsų klientams, nebereikės važiuoti į pagrindinę banko būstinę ar filialo skyrių, esantį Goštauto gatvėje. Taip jie išvengs didžiulių kamščių Ukmergės ir Geležinio Vilko gatvių sankirtoje. Be to, prie pagrindinio kelio įsikūrusiame centre patogu apsilankyti ir pravažiuojantiems vilniečiams ar miesto svečiams.”

Sprendimą papildyti aptarnavimo tinklą filialų skyriais bankas priėmė siekdamas kuo geriau ir greičiau aptarnauti augančius klientų poreikius. Banko produktų krepšelį papildžius patraukliais būsto ir vartojimo paskolų bei kitais paskoliniais produktais, kreditinėmis ir lizingo kortelėmis su įvairiomis nuolaidų programomis, juridiniams asmenims skirtu paslaugų paketu, šiuos produktus bankas siūlo klientams ir naujuose filialų skyriuose.

Pasak L. Masolo, naujojo Fabijoniškių skyriaus darbuotojai užtikrins profesionalų klientų poreikius atitinkantį aptarnavimą jaukiose patalpose. „Klientai laukiami erdvioje salėje, čia įkurta greitojo aptarnavimo zona, sutaupysianti klientų laiką, o įrengta uždara kasa suteiks klientams privatumo. Skyriuje įrengtos dvi kompiuterizuotos darbo vietos klientams, norintiems pasinaudoti internetinės bankininkystės paslaugomis. Paslaugūs banko specialistai operatyviai pakonsultuos, suteiks reikiamą pagalbą naudojantis mūsų paslaugomis”, – sakė Vilniaus filialo direktorius.

Prieš 10 metų įrengęs pirmąjį taupomąjį skyrių Lietuvoje, šiuo metu „Snoras” turi plačiausią šalyje ir moderniausią klientų aptarnavimo tinklą, jungiantį 228 padalinius, banko paslaugomis naudojasi daugiau nei 824 tūkst. klientų. Iki 2006 m. pabaigos Lietuvoje planuojama įrengti dar 7 teritorinio tinklo padalinius. Vilniaus regione šiuo metu veikia filialas ir 2 jo skyriai bei 55 taupomieji skyriai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.