Magiškos buto smulkmenos

Namų jaukumas priklauso ne tik nuo to, kokie jame baldai at tapetų spalva. Bet kuriame kambaryje yra gausybė smulkmenų, iš pirmo žvilgsnio dekoratyvinių, bet dažnai galinčių pakeisti jūsų gyvenimą.

Lempos ir šviestuvai

Dekoratyviniai šviestuvų ir lempų elementai turi didelės įtakos patalpos energetikai. Todėl rinkdamiesi parduotuvėje šviestuvą nesivaikykite mados, o paklausykite savo vidinio balso. Jei jums patinka lengvi tulpės formos plafonai, o pardavėjas siūlo kažkokį masyvų cilindrą, nepirkite. Niekas nepatinka – geriau palaukite ar eikite į kitą parduotuvę.

Nerekomenduojama virš galvos kabinti stiprių lempų – dirbti ir skaityti geriausia, kai šviesa minkšta, išsklaidyta.

Šviestuvai turi šviesti ryškiau. Bet jų nedekite, jei nėra būtinybės – geriau naudotis bra ar toršeru.

Magiški priedai

Pietvakarinėje, šiaurės rytų ir centrinėse buto ar namo dalyse galima pastatyti kristalų. Jie laužia šviesos spindulius ir pripildo patalpą gyvybinės energijos.

Kristalą geriausia kabinti prie lango ir patalpose, į kurias patenka mažai šviesos. Šviesiomis dienomis kristalas skaidys saulės spindulius, sukurs vaivorykštę, padedančią aktyviai dirbti ir gerinančią nuotaiką.

Kartais virš durų kabinami vėjo varpeliai ir plokšti skambaliukai semisenai. Jų sukuriama vibracija pašalina neigiamą energiją.

Jei pakabučiai pagaminti iš metalo, juos reikėtų kabinti šiaurinėje, vakarinėje ar šiaurės vakarinėje namo, buto dalyje. Mediniams pakabučiams vieta – rytinėje ir pietrytinėje dalyje, keraminiams – šiaurrytinėje bei pietvakarinėje dalyje.

Juos geriausia kabinti po septynis, aštuonis ar devynis – tik tada garso vibracijos dažnis būna optimalus.

Jei norite stimuliuoti energijos aktyvumą bet kokioje buto ar namo zonoje, pakabinkite ten judantį objektą – švytuoklę, siūbuojančią metalinę konstrukciją ir panašiai. Norint padidinti darbingumą, tokia konstrukcija kabinama greta rašomojo stalo ar kompiuterio, kai šeimoje nekokie santykiai – virtuvėje, netoli pietų stalo. Jei santykiai su sutuoktiniu įtempti ar turite seksualinių problemų, judantį daiktą pakabinkite miegamajame virš lovos. Švytuoklė patartina kabinti virš vaiko lovelės – ji saugo sveikatą, skatina aktyvią protinę veiklą, mokiniams ir studentams padeda geriau įsiminti žinias.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.