Batus Lietuvoje jau galima nusipirkti internetu

Pirmoji Lietuvoje internetinė drabužių parduotuvė www.dress.lt šią savaitę pradeda prekiauti avalyne. Kol kas tai bus tik moterims ir paauglėms skirti batai, bet jau greitai parduotuvės valdytojai tikisi pasiūlyti ir vyriškos bei vaikiškos avalynės.
„Įsibėgėjus drabužių prekybai, sugalvojome Lietuvos žmonėms pasiūlyti ir batus,” – sakė internetinės parduotuvės direktorė Irma Labutienė. Pasak jos, pasaulyje šiai dienai jau beveik viskas perkama ir parduodama internetu, todėl nuspręsta ir Lietuvos žmonėms pasiūlyti įvairesnių prekių. Ji teigė, kad žema kaina ir „londoniškas” stilius turėtų paskatinti pirkėjus pirkti batus internetu.
„Manau, kad Lietuvoje žmonės jau pakankamai subrendę pirkti internetu, tik prekių pasiūla dar kol kas nėra didelė. Atsiradus daugiau parduotuvių, internetinė prekyba Lietuvoje turėtų suklestėti, – sakė I.Labutienė.
Internetinė drabužių visai šeimai parduotuvė www.dress.lt Lietuvoje veikia nuo rugpjūčio mėnesio ir jau sulaukė nemažo pirkėjų susidomėjimo. Parduotuvėje galima įsigyti žymių Anglijos ir Vokietijos gamintojų drabužių išparduotuvės kainomis. Dress.lt siūlomų prekių galima nusipirkti tik internetu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.