TV3 žiūrovams – kultinių serialų „laimės valanda”!

Nuo šiol TV3 žiūrovai – gero kino ir kultinių serialų gerbėjai, žiūrėdami 22.00 valandos pirmadienio–ketvirtadienio serialus – „Nusivylusios namų šeimininkės”, „Kalėjimo bėgliai”, „Spec. būrys” ir „Kobra 11” – galės mėgautis ne tik intriguojančiais siužetais, puikiais režisierių darbais ir apdovanojimais įvertintų aktorių vaidyba, o ir „laimės valanda” su originaliais kultinių Holivudo filmų ir TV3 televizijos prizais.
TV3 žiūrovams tereikia kas vakarą žiūrėti šiuos keturis populiariausius Lietuvoje kultinius serialus, oficialioje televizijos svetainėje kasdien teisingai atsakyti į vieną vienintelį dienos klausimą apie vakarykštę serialo seriją ir laukti prizų, tarp kurių: originalūs filmų „Gladiatorius”, „Greiti ir įsiutę”, „8 mylia”, „Egipto princas”, „Amistadas”, „Skruzdėliukas” garso takeliai, filmai „Mumija”, „Bornas. Sunaikinta tapatybė”, „Dantės viršukalnė”, „Gražios būtybės”, „Šešėlis”, „Griežtai tik Sinatra”, „Moterų paviljonas”, „Gobšuoliai” ir „Maratonas” DVD formate, kino filmo „Nuostabus protas” užrašų knygelės, komedijų „Kelyje”, „Šrekas”, „Paskutinis jaunikio išbandymas” ir „Smokingas”, animacinio šedevro „Simarono žirgas” ir veiksmo juostos su Tomu Cruise’u „Įspėjantis pranešimas” kepuraitės, skraidančios filmuko „Katinas su skrybėle” ir komedijos „Kelyje” lėkštės, populiaraus komedijinio serialo „Detektyvas Monkas” visas sezonas DVD formate, „Smokingo” ir juostos su Benu Afflecku ir Uma Thurman „Prisiminti pavojinga” marškinėliai, TV3 televizijos šalikėliai, rašikliai ir t.t.
Per keturias savaites TV3 televizija žiūrovams išdalins beveik 200 originalių prizų – po keturis skirtingus originalius prizus kiekvienam iš 3 dienos laimėtojų. Per savaitę bus apdovanota 12 teisingai į klausimus atsakiusių žiūrovų, o per keturias savaites – net 48 laimingieji iš visos Lietuvos!
Kultiniai serialai „Nusivylusios namų šeimininkės”, „Kalėjimo bėgliai”, „Spec. būrys” ir „Kobra 11” – pirmadieniais–ketvirtadieniais 22.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.