Kaune užgeso pirmoji žvaigždė

Šeštadienį vykusiame realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” mažajame finale dalyvių laukė ir anonsuota dvikova, ir netikėtos situacijos

Antplūdžio naktinis Kauno klubas „Metelica” šeštadienio vakarą nesulaukė, nors per tiesioginę televizijos transliaciją atrodė, kad salė sausakimša. Vietos deficitas buvo tik prie scenos.

Į pirmąjį realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” mažąjį finalą susirinko ne tik pramogų, televizijos šou mėgėjai, bet ir jaunųjų muzikantų palaikymo komandos. Nepaisant gerbėjų pastangų tą vakarą šou paliko Tautvydas.

Dvikovos, kurios baigtis buvo pagrindinė renginio intriga, dalyviai buvo žinomi iš anksto: kaunietė Simona Čėsnaitė ir klaipėdietis Tautvydas Kazlauskas.

21 metų Vytauto Didžiojo universiteto studentė Simona, pakvietimą į šou gavusi pati pirmoji paskutiniojo atrankos etapo metu, yra ne vieno konkurso laureatė ir įvairių muzikinių festivalių dalyvė, dainuoja Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Dukartinis „Dainų dainelės” laureatas 19 metų Tautvydas šiuo metu niekur nesimoko. Buvo įstojęs į Vilniaus muzikos akademiją, bet po pusmečio išvažiavo į Angliją dirbti barmenu. Būdamas vos dešimties svajojo turėti nuosavą barą, vakarais publiką linksminti savo dainomis. „Būtų apmaudu pirmam, dar nespėjus visiškai atsiskleisti, palikti realybės šou”, – teigė Tautvydas.

Tačiau, Simonai surinkus dvigubai daugiau TV žiūrovų balsų nei jų atiteko Tauvydui, būtent jam ir teko patirti tą apmaudą ir iš neseniai sukomplektuoto dvyliktuko tapti pirmuoju, kurio žvaigždė TV ekrane užgeso. Tiesa, A.Valinskas dalyvį guodė, kad šis bus kviečiamas dainuoti kituose šou koncertuose.

Renginio pradžioje visiems aistruoliams buvo išdėstytas elgesio kodeksas. „Pagrindinė taisyklė: išeina Valinskas, ką mes darom? Plojam. Dalyvis sudainuoja dainą. Ką mes darom? Plojam”, – iki prasidedant tiesioginei transliacijai mokė mergina nuo scenos.

Netrukus prieš visus pasirodė ir renginio vedėjas A.Valinskas. Jis buvo sutiktas pagal visus reikalavimus: šūksniais, plojimais. Tai jam buvo kiek netikėta.

„Mes dar ne eteryje”, – šypsojosi A.Valinskas, apgailestaudamas, kad publikos pastangos sukelti salėje audrą nuėjo perniek – nematė TV žiūrovai.

Simonos gerbėjų išpeikta Marija Akelen, dainuodama per televizijos reklaminę pertrauką, turėjo progą pademonstruoti, kaip moka išsisukti iš keblių situacijų. Į jos pasirodymo pabaigą nutilo dainos fonograma. Mikrofonas taip pat nebeveikė. Akimirką sutrikusi mergina dainavo toliau. „Garso režisieriui nuimsim pusę algos”, – pažadėjo A.Valinskas.

Didžiausių ovacijų prie įėjimo į klubą sulaukęs kaunietis Merūnas Vitulskis ir renginio metu dėmesio nestokojo bei pats jo kitiems negailėjo. Dvidešimtmetės Rasa ir Indrė vaikinui, kartu su kitais šou dalyviais sėdinčiam šalia scenos, mojavo, o tai pastebėjęs Merūnas joms pamerkdavo akį.

„Mes su juo mokykloje kartu dainavom”, – pasakojo, iš kur pažįstančios žaidimo dalyvį. Rasos ir Indrės nuomone, Marija – nieko gero. „Ji greitai iškris, o Grūdas ir Baggy B yra nenatūralūs. Jiems trūksta dėmesio”, – merginos neslėpė savo nuomonės apie Merūno konkurentus.

Tačiau Grūdo (Algirdo Grudinskio) dainą „Kiekvienam savo” radijo stoties „Lietus” klausytojai įvertino palankiausiai iš visų šou dalyvių. Jis taip pat surinko daugiausiai savo konkurentų pliusų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Kaune užgeso pirmoji žvaigždė"

  1. milda

    Tautvydas pats sauniausias. Jam turejo suteikt nml sansa 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.