Gediminas Jaunius: kelionių alkis įveikė darboholizmą

„Dvejus metus nekėliau kojos iš Lietuvos, tiek pat laiko normaliai neatostogavau, – sako TV3 laidos „TV pagalba” gelbėtojas Gediminas Jaunius. – Pagaliau kelionių alkis įveikė mano darboholizmą.”
Ką tik aplankyta Gotlando sala, nusipirkti bilietai į Londoną, Maskvą, svajonių kelionė į Milaną – tai pirmieji po dvejų metų suplanuoti ir dar planuojami ilgi gelbėtojo savaitgaliai, kuriuos jis ketina praleisti su draugais.
„Ieškau pigiausių lėktuvo bilietų į šalis, kuriose gyvena draugai, o mano dienotvarkėje šalia galybės darbų – filmavimų „TV pagalbai” ir renginių organizavimų – vis dažniau atsiranda nauji, oro uostuose naudojami terminai: canceled ir landed, – šypsosi G. Jaunius. – Per kelias dienas pažinti miesto neįmanoma, tačiau įmanoma susipažinti su juo labiau, jei ten jau seniai gyvena tavo draugai.”
Šį savaitgalį G. Jaunius išvyksta į Londoną – ir ne tik didmiesčio apžiūrėti, draugų aplankyti, naujų idėjų pasisemti, o ir garderobo papildyti: „Ten galybė garsiausių pasaulio vardų parduotuvių ir kainos žymiai mažesnės nei Lietuvoje. Mėgstu kokybiškus rūbus, tačiau retai juos čia įperku. Londone planuoju kaip reikiant atnaujinti savo spintą.”
G. Jaunius sako, kad kol kas atostogauti gali sau leisti tik savaitgaliais – artėjantis aktyvus Kalėdų metas ir pats sezono karštymetis televizijoje leidžia tik trumpam įkvėpti naujos šalies oro, tačiau ir toks trumpas pabėgimas nuo darbų jį labai džiugina.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.