Po avarijų – stuburo traumos

Po savaitgalio medikų pagalbos prireikė ne vienam greičio mėgėjui. Keletas į avarijas patekusių vairuotojų patyrė stuburo traumas ir tapo Klaipėdos ligoninės klientais.

Užvakar į policiją kreipėsi 51 metų Emilija S. ir pranešė, kad iš Statybininkų prospekto 8 namo kiemo dingo automobilis „Opel Vectra”. Devynerių metų senumo mašina įvertinta 13 tūkst. litų.

Netrukus paaiškėjo, jog apie 4 val. nakties šis automobilis pateko į avariją. Taikos ir Baltijos prospektų žiedinėje sankryžoje opelis įlėkė duobę ir apsivertė.

Nustatyta, jog mašiną vairavo 23 metų Rietavo savivaldybės Daugėdų kaimo gyventojas Karolis K.

Stuburo traumą patyręs neblaivus vaikinas paguldytas į Klaipėdos ligoninės Neurochirurgijos skyrių, apgadinta mašina nuvežta į saugomą aikštelę.

Šeštadienį, apie 2.15 val., ties Baltijos prospekto 81 namu 21 metų Mantas L. automobiliu „Honda Civic” atsitrenkė į stovėjusį „Fiat Tipo”, tačiau pasišalino iš įvykio vietos.

Avarijoje sužalota vairuotojo žmona 20-metė Gintarė. Klaipėdos ligoninėje diagnozavus sprando raiščių patempimą, neblaivi moteris paguldyta į Neurochirurgijos skyrių.

Vakar, apie 1.10 val., Šilutės rajono policijos komisariate užregistruotas pranešimas apie Versmininkų kaime, kelio Stoniškiai-Katyčiai-Degučiai 14-ajame kilometre įvykusią avariją.

30-metis šilutiškis Darius B., dirbantis R. Grigaičio individualioje įmonėje vairuotoju-montuotoju, neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonę, kelio vingyje mikroautobusu „Peugeot Boxer” nuvažiavo į griovį ir apsivertė.

Vairuotojui lūžo stuburo slankstelis, sumušta galva. Jis paguldytas į Klaipėdos ligoninės Neurochirurgijos skyrių.

Kartu važiavę 18-metis šilutiškis Remigijus K., kuriam lūžo pakauškaulis, pateko į Šilutės ligoninės Traumatologijos skyrių, o jo bendraamžis šilutiškis Vitalijus S. gydosi namuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.