Laivų statykloje – vėl nelaimingi atsitikimai

„Baltijos” laivų statykloje darbo metu vėl sužaloti žmonės.

Užvakar, apie 16.40 val., uostamiesčio policija gavo pranešimą, kad uoste sužalotas žmogus.

Į Klaipėdos ligoninę greitosios medicinos pagalbos komanda atvežė 37 metų Vadimą B. Dėl kapšelio traumos jis gydomas Krūtinės chirurgijos skyriuje.

AB „Baltijos” laivų statykla suvirintoju dirbantis vyriškis apie 10 val. buvo sužalotas montavimo ceche, kai keliant metalinius strypus užkliuvo už jų.

Trečiadienį, apie 20.50 val., į Klaipėdos ligoninę pateko minėtoje bendrovėje dirbanti moteris. 47 metų Ana S. darbo metu nukrito nuo pastolių. Pirminiais duomenimis, laivų elektros instaliacijos angas dažiusi moteris nukrito iš 5,4 m aukščio.

Dėl stuburo slankstelių kompresinio lūžio bei vidaus organų sumušimo ji buvo paguldyta į Reanimacijos skyrių, vėliau perkelta į Chirurgijos skyrių.

Darbo inspekcijos Klaipėdos skyriaus vyriausiasis inspektorius Edmundas Gustainis sakė, kad suvirintojo sužalojimo aplinkybes tirs darbdaviai, o dažytojos – inspekcija.

Anot E. Gustainio, šiemet minėtoje bendrovėje darbo metu jau žuvo žmogus, būta ir sužalojimų. Tyrimą atlikę inspektoriai savo surinktą medžiagą dėl mirusio darbininko perdavė prokuratūrai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.