„Omnitel“ įspėja neorganizuojanti su paslauga „Extra S.O.S“ susijusios akcijos

Pastarosiomis dienomis pasitaikė atvejų, kai siekiama pasipelnyti iš patiklių vartotojų pasinaudojant „Omnitel” paslauga „Extra S.O.S.”. Mobiliojo ryšio vartotojai gauna SMS žinutes su tekstu apie neva galimybę laimėti mobilųjį telefoną ir prašymą išsiųsti dvi užklausas trumpuoju numeriu 1301. Atlikus šį veiksmą, atitinkama pinigų suma būtų papildoma apgaviko sąskaita.
Bendrovė „Omnitel” įspėja, kad jokių su paslauga „Extra SOS” susijusių akcijų, kurių metu būtų galima laimėti mobilųjį telefoną, nėra organizuojama.
„Extra S.O.S.” paslauga yra naudinga ir populiari tarp vartotojų. Šia paslauga aktyviai naudojasi išankstinio mokėjimo paslaugos „Omnitel Extra” vartotojų draugai ir artimieji, nuolatiniai „Omnitel” vartotojai, kurie gali SMS žinute lengvai ir paprastai papildyti išankstinio mokėjimo sąskaitą. Apmaudu, kad šis išankstinio mokėjimo sąskaitos papildymo būdas tapo naudojamas blogiems tikslams”, – teigė „Omnitel” atstovė Daiva Selickaitė.
Tai jau ne pirmas atvejis, kai apgavikai pelnosi iš patiklių vartotojų naudodamiesi vienokiais ar kitokiais įvairių mobiliojo ryšio operatorių išankstinio mokėjimo sąskaitų papildymo būdais. Bendrovė „Omnitel” prašo klientus bet kokiu atveju, kilus menkiausių abejonių, paskambinti į Klientų aptarnavimo centrą, telefonu 1533, arba parašyti info@omnitel.net. Jos specialistai atsakys, ar akcija, apie kurią pranešta SMS žinute, iš tikrųjų vyksta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.