„flyLAL“ skraidins į Hurgadą ir Šarm el Šeichą

Didžiausia Lietuvoje keleivių vežėja oro transportu aviakompanija „Lietuvos avialinijos”, bendradarbiaudama su kelionių organizatoriumi „Tez Tour”, pradeda naujus užsakomuosius skrydžius į du Egipto kurortus – Hurgadą ir Šarm el Šeichą.

Nuo lapkričio 8 d. skrydžiai į Egiptą organizuojami iš Vilniaus oro uosto. Tiesioginiai bendrovės „flyLAL” skrydžiai į Hurgadą ir Šarm el Šeichą planuojami iki 2007 m. gegužės 20 d. Iki to laiko planuojama atlikti maždaug 150 skrydžių.

„Šie nauji reisai orientuoti į atostogautojus, kurie šaltas žiemas mėgsta praleisti šiltuose kraštuose. Kelionė iki vieno iš kurortų truks vos 4,5 val”, – sako AB „Lietuvos avialinijų” generalinis direktorius Arūnas Griškėnas.

Iš Vilniaus į Egiptą „flyLAL” skraidys penkis kartus per savaitę. Visą kelionės komplektą į Hurgados arba Šarm el Šeicho kurortus bus galima įsigyti iš kelionių organizatoriaus „Tez Tour”.

„Iš savo strateginių partnerių „flyLAL” gavome labai gerą pasiūlymą, kuris leis Lietuvos poilsiautojams, išnaudojant turimą partnerių lėktuvų parką, pasiūlyti didesnį poilsinių kelionių pasirinkimą bei įvairesnę jų trukmę”, – sakė „Tez Tour” direktorius Martynas Laivys.

Nuo spalio 29 d. didžiausia Lietuvoje keleivių vežėja oro transportu aviakompanija „Lietuvos avialinijos” pradeda skraidyti pagal žiemos skrydžių tvarkaraštį, kuris galios iki 2007 m. kovo 26 dienos.

Lyginant su 2005-2006 m. žiemos sezonu, maršrutų skaičius šią žiemą didėja nuo 14 iki 20. Be skrydžių į Egiptą bendrovė taip pat pradės naujus tiesioginius reguliariuosius skrydžius iš Vilniaus į Miuncheną (Vokietija) ir Šenoną (Airija).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.