Tysonas žmones linksmins už pinigus

Finansinių problemų priremtas buvęs pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas Mike’as Tysonas vėl grįžta į ringą, tik šį kartą ne kovoti dėl čempiono titulo, o linksminti publikos

Legendinis boksininkas M.Tysonas per spaudos konferenciją pristatė „Mike’o Tysono pasaulinį turą”. Per jį buvęs sportininkas dalyvaus keturių raundų kovose.

Šio turo tikslas – linksminti žmones ir džiaugtis boksu. „Aš noriu pasilinksminti, nes per visą savo karjerą buvau per daug rimtas, – tvirtino buvęs sportininkas. – Aš manau, kad esu bevertis mūsų visuomenei. Nesijaučiu vertas tų žmonių, kurie ateis į mane pažiūrėti, bet jie turbūt mano kitaip”.

Didžiulės skolos

Buvęs čempionas per spaudos konferenciją atrodė ramus ir atsipalaidavęs. Jis nuolat šypsojosi, laidė juokelius apie savo fizinę, psichinę būklę bei finansinę padėtį. Tačiau M.Tysonas prisipažino, kad jaudinosi prieš didžiulę auditoriją, nes pastarieji metai buvo gėdingų kovų ringe ir už jo ribų, paženklinti didžiulių skolų. „Pinigai, kuriuos surinksiu per šį turą, tikrai nepadės pajudinti iš pradinio taško mano siaubingų skolų, bet aš jausiuosi geriau, manęs nebeturėtų kamuoti depresija”, – vylėsi boksininkas.

„Blogiausias planetos žmogus” pripažino, kad jo sportinė forma yra siaubinga ir jis dabar pajėgia ištverti tik 3-4 raundus. M.Tysonas, kuris 2005-ųjų birželį pralaimėjo kovą Kevinui McBride’ui, į ringą sugrįš spalio 20-ąją. 6 tūkst. vietų „Chevrolet Centre” arenoje, Ohajo valstijoje, legendinis boksininkas susikaus su buvusiu treniruočių partneriu Corey „T-Rex” Sandersu.

„Labai gerai, kad jis yra švelnus ir mandagus. Bet jei jis pradės aktyviau mane spausti ir boksuotis, aš taip pat nežadu atsilikti”, – tvirtino M.Tysonas.

Skandalingi dalyviai

40-metis sakė, kad didįjį boksą paliko po kovos su K.McBride’u (baigė šeštame raunde). Buvęs sportininkas, kuris anksčiau grasino suvalgyti Lennoxo Lewis’o vaikus ir nukando dalį Evanderio Holyfieldo ausies, pripažino, kad nėra pasirengęs dar kartą grįžti į profesionalų ringą.

„Aš daugiau nebenoriu to daryti. Visi tik ir kalba, jog Mike’as sugrįžta, bet taip tikrai nėra. Aš daugiau nesirengiu to daryti, – tyliai po spaudos konferencijos pasakė M.Tysonas. – Pats geriausias sprendimas, kokį esu priėmęs savo gyvenime, yra mano pasitraukimas iš profesionalaus bokso. Aš daugiau nebenoriu patirti streso, esu labai paprastas. Sau labiau patinku toks, koks esu dabar, o ne koks buvau seniau. Nemėgstu „Geležinio Mike’o, man patinka Mike’as Tysonas”.

Turo organizatorius Sterlingas McPhersonas stengiasi į turą įtraukti ir buvusį pasaulio lengvo svorio čempioną Paulą Spadaforą. Pastarasis 7 mėnesius praleido kalėjime už žmonos nužudymą. Ture taip pat žada dalyvauti Juanas McPhersonas, 2004 metų Atėnų olimpinių žaidynių dalyvis. Kol kas tolesnės turo detalės nežinomos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.