Orgiją kapinėse lydi kuriozai

Kauno policija kantriai gliaudo „kietą riešutėlį”, vasaros pabaigoje jiems pametėtą kolegų iš vieno Vilniaus apskrities policijos komisariato. Nukentėjusioji šiame dėl išžaginimo pradėtame ikiteisminiame tyrime – nusikaltimo metu dar buvo nepilnametė. Įtariamasis – vedęs. Išžagintoji neslepia, kad kreipusis dėl šio prieš pusmetį įvykdyto nusikaltimo tik dabar, nes pasijuto nėščia, ir gimus vaikui norėtų prisiteisti alimentus.

Jau 18-kos sulaukusi nukentėjusioji teigia buvus vieną praėjusios žiemos naktį išžaginta prie Lazūnų gatvėje esančios mokyklos, kurią tada lankė. Tačiau Žaliakalnio policijos kriminalistai turi duomenų, kad buvusios mokyklos vardą ji greičiausiai dergia iš keršto. Neva pradėjus aiškėti, kad auklėtinė nėščia, pedagogai sukėlė nemažą audrą, po kurios išžagintoji turėjo pereiti mokytis į kitą mokyklą.

Aiškėja, kad tikrosios šio nusikaltimo aplinkybės dar labiau pribloškiančios. 17-metė buvo išžaginta Panemunės kapinėse. 31-erių metų įtariamasis šiuo nusikaltimu tuo metu dirbo jose duobkasiu.

Su minėtu vedusiu vyriškiu nepilnametė susipažino prie Kauno autobusų stoties. Ji buvo su draugėmis, jis – su draugais. Pirminiais duomenimis, 17-metė išžaginta pirmąjį pažinties vakarą, kai naujasis pažįstamas ją pasikvietė į savo darbovietę – Panemunės kapinių administracijos pastatą. Ir žagintojas, ir auka buvo neblaivūs. Tačiau nepilnametė tvirtina buvus priversta lytiškai santykiauti jėga. Prieš ją naudotas smurtas. Teigiama, kad yra pagrindo tuo neabejoti.

Apie ją išžaginusį vyriškį nukentėjusioji žinojo ne kažin ką – tik vardą. Nustatyta, kad po šio įvykio jis duobkasiu dirbo jau nebeilgai.

Šią savaitę Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atsekė jo pėdsakais į vieną pakaunės kaimą. Įtariamasis sulaikytas 2 paroms. Teigiama, kad jo žmonai, kuo įtariamas vyras, sulaikymo metu nepasakyta. Pastarasis, žinoma, linkęs viską neigti. Paaiškėjo, kad jis jau teistas už vagystes, tačiau ne realiu laisvės atėmimu.

Nusikaltimo tyrimui artėjant prie kulminacijos, sužinota, kad gali būti, jog išžagintoji ėmė ieškoti savo skriaudiko visai be reikalo. Gauta informacijos, kad ji su gresiančiu persileidimu paguldyta į ligoninę.

Nepilnamečių išžaginimo bylose susitaikymas nenumatomas, nes šis nusikaltimas priskiriamas sunkių kategorijai. Jeigu pareiškėja staiga imtų ir pakeistų parodymus, neva apsimelavo – niekas jos nežagino, kadangi kreiptasi į policiją jau sulaukus pilnametystės, jos atžvilgiu būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl melagingų parodymų. Už melagingą kito asmens apkaltinimą sunkiu nusikaltimu gresia laisvės atėmimas iki 5-erių metų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.