Prancūziškos D.Tamošiūnaitės vestuvės

Gėlėtos, romantiškos ir jaudinamos – taip keliais žodžiais galima būtų apibūdinti praėjusį šeštadienį įvykusias Daivos Tamošiūnaitės ir ilgamečio draugo verslininko Dainiaus Budrio tuoktuves.

Mėgstamiausias Daivos miestas yra Paryžius, kuriame prancūzų filologiją baigusi LNK laidos „Istorijos” vedėja norėtų romantiškai susituokti. Tačiau tuomet į šventę jaunieji negalėtų pakviesti gausaus būrio svečių, o kokia šventė be artimųjų, giminių bei draugų?

Tad Daiva nusprendė Paryžiaus atmosferą sukurti Vilniuje. Ir jai puikiai pavyko: Vilniaus Šv. Jokūbo ir Pilypo bažnyčia buvo subtiliai papuošta daugybe astrų, jurginų ir kardelių.

Nuotaka vilkėjo netradicinę ornamentais puoštą rožinės spalvos suknelę, kurią jai sukūrė draugė Arūnė Stiblytė. Specialius batelius Daivai pasiuvo dizainerė Rūta Rimšelienė, o Dainiui – Daiva Urbonavičiūtė. Ketverių poros dukrelės Adelės garderobu pasirūpino jos krikšto mama dizainerė Julija Žilėnienė.

Sveikino būrys įžymybių

Pasveikinti į ceremoniją stilizuotu limuzinu atvykusios poros susirinko gausus būrys svečių, tarp kurių buvo ir scenos bei ekrano įžymybės – Rytis Cicinas, Donalda Meiželytė, Daina Bilevičiūtė, Inga ir Arūnas Valinskai, Audrius Giržadas, Julija Žilėnienė, Rolandas ir Valdonė Skaisgiriai, Greta Jansonaitė su vyru Giedriumi Klimkevičiumi, Arina ir daugybė kitų.

Po jaudinamos ceremonijos jaunųjų ir svečių laukė pirmoji staigmena – dvidešimties minučių mini koncertas, per kurį D.Bilevičiūtė ir žinomi operos solistai Deividas Staponkus bei Kęstutis Alčauskis atliko linksmus ir romantiškus duetus bei populiarių klasikinių operų.

Pasivaišinę šampanu svečiai sėdo į automobilius ir nurūko į Norviliškių pilį laukti jaunųjų, kuriems R.Cicinas padovanojo pasivažinėjimą itin prabangiu limuzinu.

Medų kopinės Neringoje

Norviliškių pilyje visų laukė padengti stalai ir… mikrofonas, prie kurio dainomis jaunuosius sveikino visos dainuojančios žvaigždės. Be to, kiekvienas stalas privalėjo sukurti po jaunavedžius liaupsinantį ketureilį.

Kadangi ir Dainius, ir dvigubą Tamošiūnaitės-Budrės pavardę pasirinkusi Daiva paskendę darbuose, medų kopinėti kelioms dienoms vyks į Neringą, o tikrąjį medaus mėnesį atidės kitai vasarai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.