A.Brazausko gimtadienio maratonas

Algirdo Brazausko gimtadienio tradicijos nesikeičia: pirmadienį viešbučio „Crowne Plaza” restoraną žada užplūsti sveikintojai.

Pensininkas A.Brazauskas savo gimtadienį šiemet švenčia kaip niekada ilgai. Mat 74 metai jam sukako paskutinę poilsio Kretoje dieną. Tačiau ten, nors atostogavo šešiese – su ta pačia medikų kompanija, su kuria atostogauja kasmet, pasak A.Brazausko, gimtadienio nešventė. „Su kuo ten švęsti!..” – L.T. paklaustas nutęsė politikas.

Susižavėjo atostogomis

Kristina Brazauskienė sakė, jog šeima liko sužavėta atostogomis. „Labai gerai pailsėjome. Oras buvo geras – saulė, gaivus vėjelis, vanduo šiltas… Apvažiavome visą salą, pasižiūrėjome tai, ką siūlė kelionių organizatoriai”, – pasakojo ponia Kristina. Anot jos, atostogos neišvargino, nes Brazauskai, jei kur ir išvažiuodavo, nakvoti grįždavo į tą patį viešbutį.

Moteris teigė, jog iš pradžių Kreta nuteikė nekaip. „Ten, kur viešbučiai, daug žalumos, daug žydinčių gėlių. O aplinkui – tokie pliki kalnai: iš pradžių net atrodė, kad tvarkos mažai…” – dalijosi įspūdžiais ponia Kristina.

Atostogomis sakė esąs patenkintas ir A.Brazauskas. Nors jo gimtadienis sutapo su lemtinguoju Saulės užtemimu, kuris, pasak astronomų, galėjo sukelti daug nemalonių pojūčių ir net katastrofų tiems, kurie tą dieną gimę, politikas teigė apie užtemimą net nežinojęs. O kadangi nežinojo, tai ir nieko nepajuto.

Užpuolė sveikintojai

Vos parvykusį į Vilnių A.Brazauską užpuolė sveikintojai. Vakar per pie­tus apsilankė vaikai ir anūkai. „Ką padovanojo? Eilinis gimtadienis – ką ten padovanos, – paslaptingai nutylėjo apie artimiausių žmonių dovanas A.Brazauskas. – Ir daug kitų žmonių mane jau pasveikino…”

Tuo tarpu medžiotojų būrelis ir partijos kolegos susitikti su A.Brazausku rengiasi šiandien. Seimūnas Bronius Bradauskas savo partijos vadą žadėjo sveikinti net dukart.

„Nuo medžiotojų būrelio paprastai dovanojame kokį medžiok­lės įrankį – peilį ar ką nors panašaus, – sakė jis L.T. – Šįkart tuo turėjo pasirūpinti du mūsiškiai, net nežinau, ką išrinko. Su medžiotojais švenčiame arba miške, arba viešbutyje „Crowne Plaza”. Kadangi į mišką jau nebesuskubsime, matyt, rinksimės „Crowne Plaza” drauge su Seimo frakcijos kolegomis. O frakcija eilinio gimtadienio proga dažniausiai dovanoja gėlių”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.