Lietuvaičiai spręs, kam lemta laimėti MTV „Baltic Act” – Skamp, InCulto ar kitiems

Lapkričio 2-ąją teks pralaimėti lažybas tam, kas nuo 1981-ųjų, kai tik ekrane užsiplieskė MTV logotipas, bandė įrodyti, jog neateis ta diena, kai MTV apdovanojimuose bus pagerbti ir lietuviai.

Būtent lapkričio 2-ąją Kopenhagoje vyksiančioje „MTV Europos muzikinių apdovanojimų 2006” ceremonijoje pirmąkart MTV bei Baltijos šalių istorijoje bus įteiktas „MTV Baltic Act” trofėjus, į kurį pretenduoja lietuvaičiai – InCulto ir Skamp.

„Kai paštininkas atnešė pakvietimus į MTV apdovanojimus, kur tarp pretendentų pamačiau ir savo šutvės pavadinimą, pamaniau, kad tai yra labiausiai nevykęs Lietuvos televizijų pokštas su slapta kamera. Tačiau kai vėliau pradėjo skambint ir sveikint pažįstami, taip pat rimti dėdės iš MTV, nusprendžiau, kad verta pradėt džiaugtis”, – išgyvenimais dalijosi InCulto balsas, barzda ir rūbas Jurgis Didžiulis.

Pasak jo, pirmąkart MTV istorijoje įvyksiantys ir Baltijos šalių atlikėjų apdovanojimai yra gigantiška paskata visiems šio regiono atlikėjams liautis trypčioti prieš veidrodį ir pradėt kurti kokybę.

Tuo metu grupės Skamp nariai tarpusavyje varžėsi kuklumu. „Atsikėlus rytais paniūniuoti repo ritmu man jau didis džiaugsmas, tad galite įsivaizduoti, kaip paniūniavau, sužinojęs apie „MTV Baltic Act” nominaciją. Laimėti šiuose apdovanojimuose būtų neprošal, tačiau jei ir nelaimėsim, Skamp tekstai tikrai netaps liūdnesni”, – kalbėjo trečdalį Skamp apdovanojimų namuose turintis Vilius”.

Tiek Skamp, tiek InCulto nariai prisipažįsta nepraleidžiantys progos pasižiūrėti kasmet vykstančius „MTV Europos muzikinius apdovanojimus”.

Skamp‘as Viktoras Diawara, televizorių įsijungiantis tik dėl MTV bei žolės riedulio varžybų, prisimena seniai svajojęs sudalyvauti šiuose apdovanojimuose. „Tačiau dar svajodamas nuteikiau save, kad kada nors nuvažiuosiu ten ne kaip žiūrovas, bet dalyvis. Taigi vieną eilutę svajonių sąraše jau galima braukti”, – ryžtą demonstravo Viktoras Diawara.

Kas laimės „MTV Europos muzikinius apdovanojimus” galės nuspręsti visi, net ir nežiūrintys MTV piliečiai, nes jie ir išrinks geriausius. Lietuvaičiams lengviausias būdas – yra patogi ir paprasta, kaip mesti rūkyti, interneto svetainė www.mtv.lt/ema.

„Nors man, kaip vadovui, reikėtų kalbėti atsargiau, tačiau lietuviai, pasižymintys dideliu aktyvumu balsavimuose, gali asmeniškai prisidėti prie Lietuvos muzikai istorinio įvykio – Lietuvos muzikantų pergalės pirmajame Baltijos šalių istorijoje „MTV Baltic Act”. Neraginu, bet manau, kad iš nuolankiausių šių grupių fanų bus bandymų „nulaužti” balsavimo sistemą. Meilės nesustabdysi”, – sakė „MTV Networks Baltic” generalinis direktorius Marius Veselis.

Nors nugalėtojai ir nenugalėtojai bei jų emocijos paaiškės tik po mėnesio, jau šią savaitę lietuviškoji MTV nušvies žiūrovus, kuo gyvena 5 į MTV istoriją patekusios Baltijos šalių grupės – Skamp, InCulto, Brainstorm, Tanel Padar and the Sun ir Vanilla Ninja. Interviu su nominuotaisiais šį šeštadienį 20 valandą laidoje „MTV Žinios. 7 dienos” bei sekmadienį 17.00 ir 19.30 valandomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.