Ožkos šeimininkas ištekino augintinę už zoofilo

Vienos genties bendruomenė Sudane privertė savo narį imti į žmonas ožką, kai paaiškėjo, kad vyras su gyvuliu lytiškai santykiauja. Pileičio Tombe ir ožkos santykius į viešumą iškėlė gyvulio šeimininkas Alifi, praneša BBC.

Genties vyresniųjų taryba nusprendė, kad zoofilas turi sumokėti ožkos šeimininkui 15 tūkstančių Sudano dinarų (apie 140 litų).

„Aš atidaviau jam ožką ir, kiek žinau, jie vis dar yra kartu”, – šaipėsi gyvulio šeimininkas kalbėdamas su vietinio laikraščio korespondentu.

Paprašytas papasakoti, kaip suprato, jog kažkas išnaudoja jo ožką, šeimininkas sakė, kad pirmiausia įtarimų jam sukėlė triukšmas, kurį jis išgirdo vieną vidurnaktį. Greitai pašokęs ant kojų, griebęs kas po ranka pakliuvo, jis nuskuodė apžiūrėti savo augintinių ir aptiko Tombe, prigludusį prie ožkos.

„Aš paklausiau, ką jis daro. Jis labai sutriko, atsiskyrė nuo ožkos ir šleptelėjo ant nugaros. Aš jam tvojau, prispaudžiau ir surišau”, – prisiminė ožkos šeimininkas Alifi.

Klausimas buvo patikėtas spręsti genties vyresniųjų tarybai. Susirinkę vyrai nusprendė, kad gėdingai sulaikyto zoofilo policijai išduoti neverta. „Jie įpareigojo Tombe sumokėti nuotakos išpirką už ožką, nes jis gyvulį privertė eiti žmonos pareigas”, – žurnalistams sprendimą paaiškino Alifi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.