Penktadienį per TV3 – speciali „Abipus sienos” laida su bėgliu iš Lietuvos Viktoru Uspaskichu

Devynios valandos Maskvoje su skandalinguoju bėgliu Viktoru Uspaskichu, pasivaikščiojimai su juo Raudonojoje aikštėje, ekskursija po milijonieriaus statomus objektus Rusijos sostinėje, atviri jo pokalbiai su milicininkais, kaitinimasis pirtyje ir net paties buvusio Darbo partijos lyderio atliekami romansai – štai toks karštas prodiuserio Virginijaus Gaivenio vadovaujamos TV3 laidos „Abipus sienos” reportažas pakoregavo šio penktadienio, rugsėjo 15 dienos, programą.

„Tai pirmas atvejis per dešimtį mūsų laidos gyvavimo metų, kai mes, nelaukdami laidai „Abipus sienos” paskirtosios eterio dienos, žiūrovams pateiksime karščiausią, ką tik Rusijoje nufilmuotą medžiagą, – teigia „Abipus sienos” prodiuseris V. Gaivenis, kurio laida bus rodoma netradiciniu laiku – penktadienį 20.00 val. – Norime žiūrovams parodyti tai, kas labai aktualu. Juk prokurorai vis dar delsia viešai įvardinti, kuo konkrečiai įtariamas kadaise politikos viršūnėje buvęs politikas. Norėjome patys viską išgirsti iš paties besislapstančio ir interviu spaudai šykščiai dalinančio V. Uspaskicho.”

Duoti interviu skandalais apipintą politiką, kuriam neseniai paskelbta tarptautinė paieška, „Abipus sienos” žurnalistai įkalbinėjo beveik mėnesį. O nuvykusi į Maskvą laidos kūrybinė grupė apstulbo nuo V. Uspaskicho svetingumo ir atvirumo. Vos traukiniu atvykę į Rusijos sostinės Maskvos geležinkelio stotį, žurnalistai specialiai užsakytu automobiliu buvo nuvežti į politikui priklausantį butą miesto centre.

„Norėjome sužinoti viską. Ar bus V. Uspaskichui uždėti antrankiai? Ar jis kada nors bus atgabentas į Lukiškes? Ar iš tiesų V. Uspaskichas Rusijoje laiką leidžia su 26 metų maskviete Olga, kuriai net padovanojęs butą ir grožio saloną? Net nesitikėjome, kad mums bus surengtas susitikimas su šia moterimi. Ji labai atvirai papasakojo apie savo pikantišką pažintį su vienu turtingiausių žmonių Lietuvoje. V. Uspaskichas atvirai papasakojo ir apie savo santykius su žmona Jolanta Blažyte, išsakė, ką mano apie sklandančius gandus apie pradėtą skyrybų procesą”, – pasakoja „Abipus sienos” prodiuseris.

Visą dieną su V. Uspaskihu praleidę žurnalistai parsivežė medžiagos ir apie jo rašomą atsiminimų knygą bei atvirus atsakymus į visiškai jo iš vėžių neišmušusius klausimus: Ar tiesa, kad V. Uspaskichas padengė šalies prezidento rinkimų skolas? Ar tiesa, kad juostose išsaugoti kai kurių jo susitikimų ir pokalbių su A. Paulausku vaizdai? Kas ir kodėl į partijos būstinę atnešė, kaip tyrėjai mano, beveik 7 milijonus litų? Visa tai – specialioje „Abipus sienos” laidoje jau šį penktadienį.

Speciali „Abipus sienos” su V. Uspaskicho išpažintimi – penktadienį 20.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.