Radzinevičiaus karjeros posūkis

Lietuvos futbolininkas 25 metų Tomas Radzinevičius tęs karjerą kitame Čekijos klube. Libereco „Slovan” lietuvį iki šių metų pabaigos paskolino „Kladno” komandai.

Pastarojo sezono Čekijos čempionas „Slovan” naujosiose pirmenybėse per 5 turus iškovojo 13 taškų ir vėl užima pirmąją vietą. Tik du taškus pelniusi „Kladno” komanda yra priešpaskutinėje, 15-oje lentelės pozicijoje.

Šiemet Radzinevičius į „Slovan” perėjo iš Marijampolės „Sūduvos”, bet puolėjui nepavyko įsitvirtinti Libereco ekipoje. Lietuvis žaidė tik ketverias Čekijos pirmenybių rungtynes. Per jas pasižymėti nepavyko. Jam dažniausiai tekdavo atstovauti „Slovan” antrajai (dublerių) komandai, rungtyniaujančiai Čekijos trečiojoje lygoje. Per dvejas pastarąsias varžybas „Slovan” dublerių komandoje Radzinevičius mušė po tris įvarčius.

„Slovan” buvo didžiulė konkurencija – komandoje rungtyniavo septyni puolėjai. Noriu žaisti ne dublerių varžybose. Tikiuosi, kad pavyks įsitvirtinti „Kladno” ir vėl sulauksiu kvietimo į Lietuvos rinktinę”, – sakė Radzinevičius

Vienintelis Čekijoje rungtyniaujantis Lietuvos futbolininkas nebuvo pakviestas į šalies rinktinę Europos čempionato atrankos rungtynėms su italais ir škotais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.