A.Čaplikas: Kas bijo V.Uspaskich?

„Pastaruosius mėnesius netylantis kritikos srautas buvusio Darbo partijos pirmininko V.Uspaskich atžvilgiu, taip pat nuo teisėsaugos besislapstančiam bėgliui priskiriamos nuodėmės „valstybės”, „partinės sistemos” griovimu, nejučia kelia paradoksalų klausimą: kodėl tiek baimės valstybės vyrams gali kelti iš šalies pabėgęs ir konspiraciniuose butuose besislapstantis politikuojantis turtuolis”, – klausia Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Algis Čaplikas.

Liberalcentristų frakcijos lyderiui nesuprantama, kodėl vieno, net ir tokio odiozinio asmens, kaip V.Uspaskich veikla gali kelti grėsmę visai valstybei.

„Jeigu mūsų šalies politinę sistemą gali sugriauti V.Uspaskich užsakomieji straipsniai, tai ko apskritai verta ši sistema. Bijau, kad šuo gali būti pakastas kitur. Atrodo, kad labiausiai baiminamasi, jog gali paaiškėti, kad V.Uspaskich dosniai rėmė ne tik savo, bet ir kitų partijų narius ir lyderius. Todėl užuot vainojus bėglį už tikrus ir tariamus prasižengus, būtų įdomiau sužinoti ką iš tiesų finansiškai rėmė V.Uspaskich ir iš kur politikuojantis turtuolis semdavo plačiai dalijamus grynuosius”, – pastebi Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Algis Čaplikas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.