Lažybų punktuose A.Sireika jau pasmerktas

Lietuvos lažybų bendrovėms šalies nacionalinės krepšinio rinktinės trenerio Antanto Sireikos likimas šiame poste aiškus. Galimybės išlikti rinktinės treneriu vakar buvo vertinamos itin menkai, rašo dienraštis L.T.

Pradėjus lažintis dėl Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio galvos, pirmasis koeficientas, kad jis pasiliks savo poste, lažybų bendrovės „Orakulas” buvo pasiūlytas santykiu 1 ir 2. Po ketvirtfinalio mačo su Ispanija, kuriai lietuviai pralaimėjo rezultatu 67:89, koeficientas šoktelėjo iki 2,5. Po vakarykščio pralaimėjimo turkams A.Sireikos šansai išlikti trenerio poste vertinami santykiu 1 ir 3,5.

Atsistatydinimo galimybė vertinama itin realiai. Pastatę 1 litą už tai, kad strategas per artimiausias 30 dienų atsistatydins, pasipelnysite vos 1 centą.

Tiesa, lažybų bendrovės „Orakulas” plėtros direktoriaus Vytauto Mieliausko teigimu, statymas „ar Lietuvos rinktinės treneris Antanas Sireika ir spalio mėnesį vadovaus rinktinei?” nėra toks populiarus kaip pasaulio krepšinio čempionato varžybos.

„Tačiau susidomėjimas yra. Šiek tiek mažesnis nei rungtynėmis, tačiau žmonės lažinasi ir dėl Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio A.Sireikos posto”, – L.T. sakė V.Mieliauskas. Pašnekovas teigė, kad žmonės dažniausiai stato už tai, kad A.Sireika nuo spalio mėnesio nebevadovaus krepšinio rinktinei. Pasak V.Mieliausko, didžiausia statymo suma – 200 litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.