A. Rimiškis dovanojo koncertą 5000 gerbėjų

Dainininkas Andrius Rimiškis skina populiarumo vaisius: į jo gimtinę Jūžintus praėjusį šeštadienį suplūdo 5000 gerbėjų, kuriems atlikėjas surengė nemokamą koncertą.

Tądien įprastai tyli ir rami Jūžintų, kuriuose gyvena iki tūkstančio žmonių, kasdienybė buvo sudrumsta: gatvelėse susidarė automobilių kamščiai ir žmonių spūstys.

Į miestelio žvaigždės koncertą atvyko ne tik Jūžintų bendruomenė, bet ir aplinkiniuose miesteliuose ir kaimeliuose gyvenantys A. Rimiškio gerbėjai. Dainininkas neslepia, kad apie tokį anšlagą net nesvajojo.

Į nemokamą koncertą, vykusį prie mokyklos, kur anksčiau mokėsi A. Rimiškis, susirinkusi publika trykšte tryško gera nuotaika. Vėliau policijos pareigūnai teigė buvę maloniai nustebinti, kad didelėje žmonių minioje nebūta nei girtų asmenų, nei mušeikų.

A. Rimiškio koncertą gimtuose Jūžintuose vedė mokytoja, lauko scenoje pasirodė ir dvi pradedančios dainininkės, svajojančios apie didžiąją sceną.

Susirinkusiesiems A. Rimiškis dainavo kūrinius iš savo debiutinio albumo „Mes – vyrai” bei pristatė kelias naujas dainas iš jau rengiamo antrojo albumo.

Dainininką su sėkmingu skrydžiu į lietuviškos muzikos viršūnę sveikino tėvai, Jūžintų bendruomenė, seniūnas, o gerbėjai apipylė gėlėmis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.