Vyriškis virto gyvu fakelu

Panevėžio ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje gydomas Panevėžio rajone, Krekenavos seniūnijoje, Linkaučių kaime, gyvenantis Bronislovas Gabrys.

Šis 45 metų vyriškis dėl krūtinės, veido, rankų, šlaunų pirmojo ir antrojo laipsnio nudegimų ketvirtadienio vakarą į ligoninę buvo pristatytas iš savo namų.

Pirminiais duomenimis, kilus konfliktui vyriškį degiu skysčiu apipylė ir padegė Linkaučių apylinkėse gerai žinomas 38 metų Arūnas Vilkonis.

Išgirdę, kad šis jaunas vyras padegė žmogų, Linkaučių gyventojai nė kiek nenustebo. Pasak jų, A.Vilkonis ne kartą teistas, o išgėręs tampa ypač agresyvus, neprognozuojamas, tuomet jam po kojomis geriau nesipainioti.

„Šis vyras gali besti peiliu į nugarą dėl sulaužyto degtuko, tad nenuostabu, kad galėjo ir žmogų padegti”, – vakar „Panevėžio rytui” sakė vienas Linkaučių kaimo gyventojas.

Ir nukentėjusysis apylinkėse žinomas kaip stiklelį mėgstantis kilnoti žmogus, nors prie visiškai degradavusių jis dar nepriskiriamas.

Neapsikentusi nuolat girtaujančio vyro, ne per seniausiai jį paliko ir sugyventinė, tad vyriškis nuolat ieškojo paguodos taurelėje ir panašių draugų kompanijose.

Padegto vyriškio gyvybei pavojus negresia, o jo padegimu įtariamas A.Vilkonis sulaikytas ir uždarytas į rajono policijos areštinę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.