Vyro budrumą galima užmigdyti

Puiku, jei santykiai su partneriu grindžiami abipusiu atvirumu ir pasitikėjimu, tačiau ką daryti, jei yra kitaip?

Moteris visuomet ko nors nori – naujų batelių, kvepalų, madingos spalvos rankinės, atostogų populiariame kurorte ar egzotiškoje šalyje. Jei ji to vis negauna ir negauna, pradeda norėti dosnesnio ar turtingesnio vyro. Tačiau ką daryti, jei vyras pakankamai turtingas, bet moters idėjos palengvinti jo piniginę atrodo vertos ne įgyvendinimo, o tik rimtų apmąstymų?

Veikti jausmus arba protą

Visos poveikio priemonės žmogui yra skirstomos į dvi rūšis – vienos veikia jausmus, kitos – protą. Norint pasiekti vyro jausmus, geriau apie savo norus šnabždėti į kairę mylimojo ausį, o siekiant paveikti jo protą geriau sėdėti dešinėje jo pusėje. Tai susiję su skirtingomis galvos smegenų pusrutulių funkcijomis, tačiau labai gilintis į tai visiškai neprasminga. Reikia tuo naudotis.

Vyrai nė kiek ne mažiau nei moterys mėgsta komplimentus ir pagyrimus. O egoizmas jiems būdingas tikrai nė kiek ne mažiau. Tad sakinį apie tai, kad vitrinoje demonstruojama vakarinė suknelė jums labai tiktų, geriau pasakyti visiškai kitaip. „Tu su šiuo kostiumu atrodysi tikrai žaviai. Bet tau reikia ir tokios pat įspūdingos palydovės. Su šia suknele aš atrodyčiau būtent taip”, – na ir kas, kad tai gana grubus padlaižiavimas, atsispirti jam daug sunkiau nei paprasčiausiam „Noriu šitos suknelės”. Į tai būtų labai paprasta atsakyti, kad jų kiekį spintoje jam ir suskaičiuoti sunku.

Begėdiškai meilikauti

Frazės „Tu nepakartojamas, atrodai labai vyriškai, šiandien buvai nuostabus” turi tapti įprastine moters leksikono dalimi. Vyras šalia tokios moters jaučiasi daug geriau nei šalia bambančios ir nuolat priekaištaujančios. O moteris, šalia kurios vyras jaučiasi gerai, verta pačių geriausių dalykų. Svarbu, kad ji pati žinotų, ko nori, ir mokėtų laiku tai pasakyti.

Dovanas mėgsta visi, tačiau norėdama jų gauti moteris ir pati turi bent kiek paišlaidauti. Juk vyras jausis blogai, jei gavęs mielą dovanėlę neatsakys moteriai tuo pačiu. Tik taip sunku nuspręsti, ką jai padovanoti, dar sunkiau tą daiktą atrasti, ir vyras sako: „Mieloji, norėčiau ką nors padovanoti, kas tave labiausiai nudžiugintų?”

Pasitaiko, kad moterys elgiasi gana drastiškai – štai viena savo gerbėjams dovanodavo gėles. Ji nelaukdavo progos, pirkdavo gvazdiką ir įteikdavo vyriškiui, su kuriuo bendraudavo. Beveik visi sutrikdavo, kas gi vyrams dovanoja gėles? O ji atsakydavo, kad kažkas iš dviejų poroje turi tai daryti. Kiekvienas normalus vyras, kartą patyręs tokį siaubą – vos susitikus ištiestą gėlę, nebepamirš atnešti vieną kitą žiedelį savo moteriai.

Seni triukai

Skaniu ir maistingu patiekalu galima pasiekti ką tik nori. Visai nesvarbu, kad visi apie tai žino nuo neatmenamų laikų. Svarbiausia nieko neprašyti iš anksto ar dar bevalgant. Vyro budrumas užmiega tik pasisotinus. Jei dar pridėsime meilikavimą, mažutę dovanėlę, o vaišės buvo įspūdingos, galima tikėtis ir gana brangios svajonės įgyvendinimo.

Didžioji dalis vyrų siaubingai bijo ašarų. Ne tik tų, kurios gali sublizgėti jų pačių akyse, bet ir tų, kurios gali staiga pradėti riedėti moters veidu. Kad tik to išvengtų, jie pasirengę nemenkoms aukoms. Svarbu, kad šis argumentas nebūtų naudojamas per dažnai. Labiau nei ašarų vyrai bijo galimybės, kad moteris jų akyse apsiverks.

Jei moteris pravirks negavusi trokštamo daikto, vyras tai išgyvens lengviau. Todėl geriau pareikšti „Tu manęs nemyli” ir tik tuomet apsiverkti. Kai jis jau pasirengęs savo jausmus įrodyti nuo dangaus skindamas žvaigždes, galima užsiminti, kad pakaktų ir auskarų su tikrais brangakmeniais.

Jei vyras atsparus ašaroms, tai isterijos jis gali neištverti. Svarbu išmokti ją tikroviškai pateikti. Tarkim, ginčo įkarštyje metus žemėn nedūžtantį puodelį galima tik apsijuokti.

Ne prasčiau nei ašaros vyrus veikia gailestis. Gailėti reikia jų – kai serga, kai nesiseka darbe, kai grįžta namo labai pavargę. Soti vakarienė ir nuoširdus rūpestis juo, tokiu pavargusiu, iškankintu aukštos temperatūros ar kvailo viršininko, ilgam įstringa į atmintį. Kaip atsakyti kokį nors malonumą vos prieš kelias dienas taip besielgusiai moteriai?

Beje, nereikia užmiršti, kad skirtingus vyrus veikia skirtingi dalykai, ir neprarasti saiko jausmo. Kaip ir humoro bei fantazijos. Kiekviena klaida – tai žingsnis į gilesnį vyro psichologijos pažinimą, tad ją padarius visiškai neverta sielotis. Eksperimentuokit nepavargdamos, ir jūsų bei partnerio gyvenimas bus kur kas įdomesnis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Psichologija su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.