Nuo rugsėjo MTV eteryje – dvigubas vyriškas užtaisas

Lietuviškasis MTV išsprendė užsitęsusią vaikinų trūkumo Lietuvoje problemą ir padovanojo neprastą dvigubą dovaną 25-ąjį gimtadienį švenčiančiam televizijų tinklui.

Beveik du mėnesius trukusios MTV komandos pastangos rasti tobulą porą birželį atrastai Ugnei pagaliau virto pergalės šokiu. Į MTV ratą įsisukti bandė per 150 vaikinų, tarp kurių, be abejo, buvo ir pasiryžusių finansiškai užtikrinti savo troškimą būti laidų vedėju. Deja, šiems pritrūko laiko visiems turtams pademonstruoti – kiekvieno kandidato prisistatymui buvo skirtos tik 5 minutės.

Pasirodo, tiek laiko užtenka ir dviems žmonėms. Taip, porai – Robertui ir Artūrui, identiškiems dvyniams, nuo rugsėjo stosiantiems prieš išalkusius MTV žiūrovus.

„Du viename – to lietuviškame eteryje nepamenu. Identiški dvyniai, papildantys vienas kitą – kaip galėjome juos išskirti?”, – retoriškai mąstė „MTV Networks Baltic” vadovas Marius Veselis ir pridūrė, kad vaikinai netgi pasižadėjo dirbti už vieną atlyginimą. „Jie ir valgo už vieną – labai ekonomiška komanda”, – sakė jis.

„MTV Networks Baltic” rinkodaros vadovas Tomas Ramanauskas dvigubu atradimu džiaugėsi kaip vaikas: „Jie – kaip iškirpti iš animacinio filmo, varomi gyvsidabriu, bet neįkyrėjantys.”Be to, T. Ramanausko nuomone, belieka pavydėti laimėtojams keturių rankų – vienas laikys mikrofoną, kitas – pašnekovą, taigi aštrių MTV klausimų išvengti nepavyks niekam.

Anot dvynių, laimėjimas buvo lemtas ekspromto: „Neturėdami ką veikti vakare užsukom į MTV pasijuokt ir pajuokaut, o kai vienam iš mūsų atėjo laikas lipti ant scenos, abiems vienu metu šovė mintis daryti tai kartu”. Milijono verta mintis buvo lemiama, o dabar Artūras ir Robertas stengiasi numalšinti šoką.

„Žinom, kad nuo rudens teks kai ką aukoti ir daug ką keisti, bet toks šansas – vienintelis gyvenime”, – išsišiepę tvirtino dvyniai. „Mums labai patinka pirmosios atrankos nugalėtoja Ugnė, o mūsų trio tikrai užkariaus pasaulį”. Bent jau šypsenomis – vaikinų moto – „Nusišypsok pasauliui ir pasaulis nusišypsos tau”.

Nebandykite atskirti, kuris yra kuris, bei ieškoti 10 skirtumų – Robertas ir Artūras nemėgsta to, nes neįsivaizduoja savęs atskirai. Kartu žaidžia futbolą, kartu myli mamą, ant galvų šiaušia skiauteres, skaito knygas ir nemėgsta popso. Kažin, kaip dalinsis gerbėjas?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.