Ieškomos moterys, galėjusios tapti viduramžiškų egzekucijų aukomis

Kauno rajono policija prašo atsiliepti visas nukentėjusiąsias nuo maniakiškų polinkių turinčio šešis kartus teisto ir net dvidešimt aštuonerius metus už grotų praleidusio Algirdo Strimaičio. Turimais duomenimis, šis keturiasdešimt šešerių metų Prienų rajono, Veiverių seniūnijos, Mauručių kaimo gyventojas aukų ieškodavo Kauno geležinkelio ir autobusų stočių bei Ramybės parko prieigose.

Apie nusikaltimą, dėl kurio jis suimtas, kai siūlant darbą vieną birželio vakarą apgaule į pakaunės miškelį nusiviliota, bandyta išžaginti ir apiplėšta keturiasdešimt septynerių metų kaunietė, jau plačiai rašėme.

Patikslintomis aplinkybėmis, šis nusikaltimas padarytas Garliavos seniūnijos Tvarkiškių kaimo miškelyje, esančiame ties pačia Kauno bei Prienų rajonų riba. Už plėšimus bei vagystes teistas A.Strimaitis gyvena vos už poros šimtų metrų nuo jo.

Nukentėjusiosios teigimu, išlipus iš 105-ojo maršruto mikroautobuso, į šį miškelį ji tempta jėga. Bandant priešintis, į burną įkištas peilis. Moteris daužyta kumščiais, o kai pargriuvo, spardyta.

Nusitempus auką į mišką, liepta nusirengti. Pareikalauta lytiškai santykiauti.

Atsisakius, surengta maniakiška egzekucija. Išsilaužęs rykštę, iškrypėlis ėmė moterį plakti, liepdamas jai skaičiuoti kirčius. Nukentėjusioji teigia skaičiavusi iki dviejų šimtų.

Po to auka pririšta pėdkelnėmis prie medžio. Kad nerėktų, burna užkimšta kelnaitėmis. Tačiau pradėtas nusikaltimas (moterį norėta išžaginti) nebaigtas dėl nuo iškrypėlio valios nepriklausančių aplinkybių.

Moteris palikta pririšta prie medžio, pagrobus jos rankinuką. Šiame buvo dokumentai bei daiktų, kurie kartu su rankine įvertinti apie porą šimtų litų.

Yra pagrindo įtarti, kad tai – ne vienintelis panašus 2004-ųjų lapkritį į laisvę išėjusio A.Strimaičio nusikaltimas. Birželį Prienų rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl seksualinio prievartavimo, kuriuo taip pat įtariamas A.Strimaitis.

Visas nukentėjusiąsias nuo minėto žilagalvio maniako, kaip liudija turimi faktai, aukų ieškodavusio, vilkint kostiumą, prašoma atsiliepti šiais Kauno rajono policijos telefonais: darbo valandomis – 30 39 65 (ikiteisminį tyrimą atliekanti vyresnioji tyrėja Gitana Vaičiulevičiūtė) arba 30 39 51 (budėtojų dalis – skambinti bet kuriuo paros metu).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.