„Atlante” permainų mažai

Europoje jau įpusėjo laikotarpis, per kurį futbolo klubai gali įsigyti naujų žaidėjų.

Futbolininkų migracija, vykstanti visą liepos mėnesį, neaplenkė ir geriausių Lietuvos komandų.

Ko gero, per šiek tiek daugiau nei pusę mėnesio mažiausiai permainų įvyko Klaipėdos „Atlante”.

„Atlanto” klubo direktorius Vacys Lekevičius vakar „Vakarų ekspresui” taip pakomentavo dabartinę situaciją komandoje: „Įsigyti naujų žaidėjų tikrai nežadame. Šiuo metu klube netgi yra per daug futbolininkų…”

Tačiau vis dėlto pasikeitimų klaipėdiečių komandoje turėtų būti.

Šiuo metu į Lenkijos aukščiausiosios lygos debiutanto Lodzės LKS „Lodz” klubo peržiūrą yra išvykęs „Atlanto” saugas Donatas Navikas.

Klubų Rusijoje ieškosi du „Atlanto” legionieriai Sergejus Kušovas ir Jevgenijus Poliakovas, ne itin sėkmingai debiutavę mūsų miesto komandoje. S. Kušovas NFKA čempionate sužaidė vos penkerias rungtynes ir kartą buvo pašalintas iš aikštės. J. Poliakovas rungtyniavo šiek tiek geriau – devynerios rungtynės ir vienas įmuštas įvartis.

Su „Atlantu” vėl treniruojasi Darius Žutautas, nepritapęs Simferopolio „Tavria” klube. Tačiau jo „gastrolės” dar nesibaigė – Darius ieško klubo Rusijoje.

Nėra aiškus Valdo Trakio likimas. Jį „Atlantui” iki liepos 1 dienos buvo paskolinęs „Kaunas”. Šis atlantiečių puolėjas taip pat ieško klubo užsienyje.

Į „Atlanto” peržiūrą taip pat yra atvykę du futbolininkai – gynėjas iš Slovėnijos ir saugas iš Moldovos.

„Atlanto” klubo direktorius V. Lekevičius informavo, kad dar dvejiems metams pratęsė kontraktą su gynėju Egidijum Žukausku.

Trumpų atostogų į Rusiją buvo išvykęs ir „Atlanto” vyriausiasis treneris Sergejus Savčenkovas. Jis į Klaipėdą sugrįžo praėjusį šeštadienį ir dabar komandą ruošia šį penktadienį Marijampolėje vyksiančioms rungtynėms su „Sūduva”. Šiame susitikime dėl kortelių negalės žaisti „Atlanto” vartininkas Liudvikas Valius ir saugas Andrius Bartkus.

Beje, marijampoliečiai liepos 13 d. išvykoje gana sėkmingai sužaidė pirmąsias UEFA taurės turnyro I kvalifikacinio etapo rungtynes su buvusiu atlantiečių varžovu Railio „Rhyl” klubu iš Velso. Šis susitikimas baigėsi lygiosiomis – 0:0. Atsakomosios rungtynės vyks liepos 27 d. Marijampolėje. Taigi penktadienio rungtynės su klaipėdiečiais „Sūduvai” bus generalinė repetija prieš svarbų susitikimą su velsiečiais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.