Paplūdimyje – užrakinti tualetai

Poilsiautojai iš Vilniaus „Vakarų ekspresui” pasiguodė, kad savaitgalį II Melnragės paplūdimyje juos pasitiko užrakinti tualetai, tad gamtos reikalus teko atlikti tiesiog kopose. Pasirodo, problemų dėl neveikiančio tualeto kyla ne tik savaitgaliais.

Pasak II Melnragės lauko kavinės darbuotojų, žmonės savo klausimais apie tualetus net įkyri. Sužinoję, kad vienas jų, esantis šalia kavinės, skirtas tik darbuotojams, poilsiautojai ima piktintis, tad konfliktinės situacijos neišvengiamos.

Anot UAB „Androla”, kuriai priklauso lauko kavinė, savininkų Laimos ir Romualdo Petrošių, poilsiautojams tenka aiškinti, kad bendrojo tualeto rakto reikia teirautis pas gelbėtojus.

Tačiau šis, šiemet naujai šalia krepšinio aikštelės pastatytas, biotualetas taip pat ne visada gelbsti – jis būna uždarytas. Nors tualetas turėtų būti atidarytas nuo 9 iki 21 val., anot kavinės savininkų, dažnai jo durys tokiu laiku būna užrakintos.

Paplūdimio gelbėtojai su tuo nesutiko. Esą tualetas užrakinamas tik tuo atveju, jei juo negalima naudotis. Taip esą nutiko ir praėjusią savaitę – klozetai buvo užkišti tualetiniu popieriumi ir sauskelnėmis, tad teko kviesti darbuotojus ir išvalyti.

Tą patį patvirtino ir Klaipėdos savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos pavaduotoja Birutė Šimanskienė. Pasak jos, mūsų žmonės dar nėra sąmoningi, tad tualetus kartais naudoja vietoje šiukšlių dėžių, ir juos tenka užrakinti dėl techninių kliūčių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.