Čigoniška nuojauta vaikinui žada sėkmę

LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” atrankoje dalyvauja ir trys panevėžiečiai.

Radžiui Aleksandrovičiui liko tik vienas atrankos turas. Realybės šou „Dangus” dalyvio Virgio Valuntonio mokinys Marius Valonis įveikė tik pirmąjį atrankos turą, o į atranką pavėlavęs Swajus vis dar tikisi sulaukti palankaus komisijos sprendimo.

Šiemet jau antrą kartą rengiamame muzikiniame realybės šou norą dalyvauti pareiškė net 5000 kandidatų, komisija kasdien susitinka su šimtu ir daugiau norinčiųjų tapti žvaigždėmis. Užpildę anketą buvo atrinkti kandidatai į antrąjį turą. Trečiasis, paskutinis, atrankos turas vyks rugpjūčio mėnesį. Tada ir paaiškės dvylika dalyvių, dalyvausiančių muzikiniame realybės šou.

Pasitiki čigoniška nuojauta

Vienintelis panevėžietis, toliau sieksiantis patekti į realybės šou – R.Aleksandrovičius. Jis jau seniai puoselėjo viltis dalyvauti muzikiniame realybės šou, tačiau tam nepasitaikė tinkamos progos.

„Kai pernai vyko atranka, aš buvau išvykęs į užsienį ir nesuspėjau užpildyti anketos. Maniau praradęs puikų šansą išgarsėti, tačiau žiemą sužinojau, kad vėl vyks atranka. Iškart užpildžiau ją ir nusiunčiau į LNK televiziją”, – pasakojo devyniolikmetis.

Vaikinas sako, kad jam maža būti žinomam Panevėžyje, jis nori būti žinomas visoje Lietuvoje.

Pildydamas anketą R.Aleksandrovičius turėjo parašyti, kuo nustebintų realybės šou žiūrovus. Vaikinas šioje vietoje užrašė: „Pakvieskite dalyvauti ir patys pamatysite”.

„Daina sužavėčiau žiūrovus, tik dainuodamas galiu parodyti koks esu. O gyvenant ten tikrai nebijočiau ir bajeriukų iškrėsti”, – juokėsi panevėžietis.

R.Aleksandrovičius sako tikintis, kad sėkmingai pereis atranką ir turės galimybę išgarsėti. „Mano čigoniška intuicija kužda, kad aš pasieksiu savo tikslą. O tada aš išgarsinsiu Panevėžį”, – žadėjo jis.

Jis pasakoja, kad realybės šou jam padėtų ne tik išgarsėti, bet ir suteiktų galimybę neatsisakyti muzikos.

„Tai būtų paskatinimas gyventi muzikinį gyvenimą, siekti karjeros. Nors ir dabar galvoju, kad visą gyvenimą siesiu tik su muzika, nes kelio atgal jau nebėra. O mano specialybė yra tik tarp kitko, nemanau, kad kada nors dirbsiu virėju”, – sakė maisto ruošėjo specialybę šiemet įgysiantis studentas.

Našlaičio talentą puoselėja mokytoja

Antrosios atrankos metu per tris minutes dalyviai turėjo pavergti komisijos simpatijas. R.Aleksandrovičius sudainavo serenadą ir dainą „Tu išėjai”.

„Dainavau emocingai, o kad būtų smagiau – šokau. Manau, įrodžiau, kad moku elgtis scenoje, todėl ir patekau. Be to, juk turiu puikų balsą ir klausą. Tai svarbiausi dalykai, norint patekti į šį šou”, – sakė panevėžietis.

Jei paskutinis turas atneštų sėkmę, R.Aleksandrovičius norėtų išleisti savo dainų albumą. Dabar to padaryti neleidžia pinigų ir dainų stygius.

„Kol kas neuždirbu tiek, kad galėčiau išleisti savo dainų albumą. Be to, trūksta dainų. Tai dar viena priežastis, kodėl taip trokštu patekti į realybės šou”, – entuziastingai kalbėjo čigonas.

Vaikinas, užaugęs vaikų ir kūdikių namuose, buvo globojamas muzikos mokytojos Vidos Minevičienės. Sulaukęs pilnametystės ir išėjęs iš vaikų namų, jis gyvena pas savo globėją. Ji nuo pat mažens mokė našlaitį dainuoti, skatino dalyvauti koncertuose.

„Jei ne globėja, šiandien šis Radžis niekam nebūtų žinomas. Viskas prasidėjo nuo to, kai 1998 metais ji pasiūlė dalyvauti „Dainų dainelės” konkurse. Nuo tada „užsikabinau” ir be muzikos gyventi negaliu. Už viską, ką turiu, esu dėkingas tik savo muzikos mokytojai”, – šypsosi jis.

Prašė paleisti mamą iš kalėjimo

R.Aleksandrovičius gimė ir dvejus metus gyveno kalėjime, abu jo tėvai yra čigonai. Jis siuntė laiškus į kalėjimą ir prašė paleisti mamą į laisvę. Tačiau net atlikusi bausmę motina neieškojo savo sūnaus – išėjusi į laisvę ji vėl nusižengdavo ir grįždavo atgal į kalėjimą.

Apie savo praeitį, o juo labiau tėvus, Radžis nelinkęs daug kalbėti.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad jei būčiau augęs su jais, nieko nebūčiau pasiekęs, nes jie čigonai. Jie man svetimi žmonės, tikėjausi, kad kažkada jie manęs ieškos. Tačiau dabar man jų netrūksta”, – nekaltina likimo be tėvų užaugęs vaikinas.

R.Aleksandrovičius šiuo metu intensyviai koncertuoja abiturientų išleistuvėse, vestuvėse ir kituose renginiuose kartu su dainininkais Irena ir Stasiu Snabaičiais.

Vaikinas sako turintis daugybę koncertų, dainuoti jį kviečia vis dažniau.

„Kartais tenka koncertuoti penkis kartus per savaitę. Koncertai prasideda vėlai vakare, o trunka iki paryčių. Pavargstu, bet man labai patinka linksminti publiką. Be to, taip užsidirbu šiek tiek pinigų”, – sako jis.

Pajuto konkurento pavydą

R.Aleksandrovičius atskleidė, kad muzikiniame realybės šou norintis dalyvauti Swajus (Svajūnas Mackevičius) į atranką atvyko pavėlavęs net dvi valandas ir bandė pasirodyti esantis tikra žvaigždė.

„Komisija nusprendė jį išklausyti atskirai. Tačiau kai buvo skelbiamos patekusiųjų į paskutinį turą pavardės, Swajus nebuvo paminėtas. Sunerimęs jis priėjo prie manęs ir ironiškai šypsodamasis paklausė, ar patekau”, – pasakojo R.Aleksandrovičius, pajautęs Swajaus pavydą.

Pats Swajus nenoriai kalba apie atranką, bet vis dėlto tikisi patekti į muzikinį realybės šou.

„Aš laukiu komisijos sprendimo, žadėjo pranešti rugpjūčio mėnesį. Tikiuosi, kad pateksiu, kitaip juk nedalyvaučiau”, – kalbėjo jis.

Paklaustas, kodėl visiems dalyviams buvo pranešta iš karto, o jis turi laukti, vaikinas prisipažino pavėlavęs į atranką.

„Aš vėlavau dvi valandas, nes nesuspėjau po darbo atvažiuoti. Aparatūra jau buvo sudėta, o atranka pasibaigusi. Komisija nusprendė mane išklausyti atskirai ir pažadėjo pranešti atsakymą iki rugpjūčio pabaigos”, – pasakojo dainininko karjeros siekiantis panevėžietis.

Tačiau rugpjūčio mėnesį jau vyks paskutinis turas.

„Jam reikėtų nusileisti ant žemės, per atranką jis stengėsi pasirodyti esantis „kiečiausias” iš visų, nes yra žinomas. Tačiau, tiesą sakant, apie jį būtent atrankoje sužinojau pirmą kartą.

Nemanau, kad jis pateks, nes komisija išklausiusi mus, o vėliau pavėlavusį Swajų, skaitė į kitą turą patekusių dalyvių pavardes, o jis ten nebuvo paminėtas. Tai ko dar galima tikėtis”, – piktinosi temperamentingasis čigonas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.