Garsios poros vestuvės – užkampyje

Vakar vidurdienį Ispanijoje Lietuvos krepšinio žvaigždė 30-metis Šarūnas Jasikevičius vedė Izraelio gražuolę 26 metų Linor Abargil.

Žiedus garsi pora sumainė netoli Barselonos esančiame Katalonijos miestelyje Manleu, kuriame – apie 18 tūkst. gyventojų.

Pusvalandį trukusi ceremonija vyko nedideliame civilinės metrikacijos biure. Jaunuosius sutuokė miestelio teisėjas Sebastia Casadevallis, kaip garbės svečias dalyvavo ir Manleu meras Pere Pratas.

Vestuvių ceremonija buvo taip slepiama, kad net civilinio metrikacijos biuro darbuotojai iki paskutinės minutės nežinojo, jog čia tuoksis įžymybių pora.

12 val. 20 min. Š.Jasikevičius, L.Abargil bei jaunųjų artimieji – iš viso apie 20 žmonių – autobusu atvyko į Manleu miestelio pagrindinę aikštę.

Ten jaunųjų jau laukė artimas krepšininko draugas, iš Manleu kilęs verslininkas Jaume Maresas su savo tėvais.

Jauniesiems pavyko išvengti žiniasklaidos dėmesio – prieš ceremoniją į Manleu atvyko tik dviejų vietos dienraščių žurnalistai. Jiems leista nufotografuoti jaunuosius.

Elegantiškai pasipuošusi 1998 metų „Mis pasaulis” L.Abargil civilinės metrikacijos biuro link žingsniavo su šypsena, o Š.Jasikevičius atrodė kiek susimąstęs.

Po tuoktuvių jaunieji su palyda nuvyko papietauti.

Vestuvių puota vakar vakare buvo surengta didžiuliame dvare Viladekavalso miestelyje, 30 km nuo Barselonos.

Ant aukštos kalvos esantis tvora aptvertas bei geležiniais vartais saugomas „Herdad Mitjans” dvaras garsenybėms pasirodė tinkama vieta pasislėpti nuo svetimų akių.

Dar viena, daug didesnė, vestuvių puota bus surengta sekmadienį Izraelyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.