Kodėl V.Putinas bučiavo berniuko pilvą?

Populiariausias internetu užduodamas klausimas Rusijos prazidentui Vladimirui Putinui yra apie jo bučinį į berniuko pilvą. To klausia tūkstančiai žmonių. Todėl laikraštis „Izvestija” nusprendė apie neeilinį įvykį pakalbėti su pagrindiniu herojumi – bučiniu apdovanotu Nikita Konkinu ir jo artimaisiais.

„Aš jam tiesiog patikau, – trumpai taria berniukas ir priduria, – ir jis man labai patiko. Juk aš pats noriu tapti prezidentu”.

Valstybinė televizija pritraukė prie ekrano milijonus žiūrovų, kai parodė, kaip su karo akademijų absolventais pasikalbėjęs Rusijos vadovas išėjo į vieną Kremliaus kiemų, kuriame paprastai būna itin daug turistų. Mažasis Nikita puikiai prisimena, kai prezidentas, vaikštinėdamas po Didįjį Kremliaus kiemą, stabtelėjo su juo pasikalbėti, pasilenkė ir kilstelėjęs sutrikusio vaiko marškinėlius pabučiavo į pilvą.

Pabučiavęs į pilvą, paplekšnojo V.Putinas per galvą ir nuėjo palikdamas minią apstulbusių turistų ir žurnalistų.

Berniukui ši ekskursija Kremliuje įsimins ilgam. Šiuo metu jis ilsisi už miesto. Kitą dieną vis dar apstulbęs po tokios artimos pažinties su aukščiausiu valstybės pareigūnu berniukas net nenuėjo į darželį – su močiute jis išvažiavo į vasaroti į sodą, kad kaimynai ir kiti jį pažįstantys smalsuoliai nekamuotų klausimais.

Dabar vaiko kambaryje kabo prezidento portretas, kurį jam padovonojo vienas žurnalistas. „Sūnus jį labai myli”, – kalba mama. Anot jos, vaikas atsisakė vykti į vasarnamį, jei kartu negalės pasiimti portreto. „Jis net nenorėjo susukti plakato į vamzdelį, bijojo, kad susiglamžys”, – teigė mama.

Vietinio viešbučio administratore dirbanti moteris sako, kad atžala ilgai negalėjo patikėti tos dienos įvykiu. „Juk jis paprasčiausiai šlaistėsi po Kremlių, klausėsi gido pasakojimų, šniukštinėjo po kiemus ir net negalėjo pagalvoti, kad ten sutiks prezidentą, – pasakoja Janina Konkina, – O juk sutiko. Prezidentas pasišaukė jį prie savęs, paklausė, kas jis toks, iš kur. O po to paėmė ir pabučiavo tiesiog į pilvą”.

Močiutė, kuri tuo metu buvo kartu su Nikita, prisimena, kad vaikas buvo taip nustebęs, kad kurį laiką buvo praradęs kalbos dovaną. Vėliau jis net atsisakė praustis. „Tik dėl karščio jis sutiko išsimaudyti, tačiau plaušine neleido trinti”.

„Mes seniai pastebėjome, kad tarp Nikitos ir Vladimiro Vladimirovičiaus yra neapčiuopiamas ryšys”, – visiškai rimtai žurnalistams aiškino Svetlana Gaponova, vaikų darželio, kurį lanko Nikita, vedėja. Ji mano, kad prezidentas ir berniukas labai panašūs vienas į kitą. Be to, moters žodžiais, Nikitos tėtis Andrejus taip pat panašus į V.Putiną – A.Konkinas yra nežinybinės apsaugos bendradarbis.

Nikitą jo pažįstami apibūdina tik geriausiais žodžiais. „Išauklėtas berniukas – nuostabus vaikas”,- gėrisi jo darželio auklėtoja. Jos nuomone, prezidentas Nikitą ne veltui išsirinko iš didelio būrio vaikų. „Aš vaikus auginu jau penkis dešimtmečius, todėl žinau, kad bučinys į pilvą – tai tėviškas, žemiškas gestas. Ir tai, kas įvyko tarp mūsų Nikitos ir Putino, be abejo, yra aiškus ženklas. Galbūt ir mūsų Nikita taps politiku. Jei Dievas duos, ir prezidentu”, – tikisi moteris.

Dabar Nikita jau ir pats kalba, kad nori būti prezidentas. „Kokiu?” – jo klausia žurnalistai. „Didžiu”, – atsako berniukas. Jo apsisprendimą, kokią profesiją pasirinkti užaugus, lėmė būtent susitikimas su Vladimiru Putinu. Tačiau detaliau apie ateitį vaikas nemąsto.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.