Po MTV vedėjo finalo – kalbos apie papirkinėjimą

Nurimus aistroms, kurias sukėlė „MTV VJ Search” finalas, L.T. aiškinosi, ar kalbos apie nupirktą vedėjos kėdę turėjo pagrindą. Taip pat pakalbinome abu vaikinus finalininkus, kurių svajonei nebuvo lemta išsipildyti.

Pirmasis apie neva neskaidriai vykdytą atranką prakalbęs žmogus nenorėjo skelbti savo pavardės. Galime išduoti tik tai, kad tai vienas iš 11 finalininkų, rašo dienraštis L.T.

Įrodymų nėra

Šis žmogus tikino neturįs jokių įrodymų ir abejojo, ar tokį faktą iš viso būtų galima įrodyti. „Informatorius” tiesiog sakė finalinio renginio Palangos „Šachmatinėje” metu išgirdęs daug kalbų, jog nugalėtoja tapusiai Ugnei Skonsmanaitei kanalo vedėjos postą „kažkas” nupirko.

Jis neva girdėjo, kaip „MTV Lietuvos” vadovų draugai tarpusavyje kalbėjosi apie tai, jog mergaitė susimokėjo, todėl ji buvo išrinkta, o berniukai esą pagailėjo pinigų, todėl iš jų nė vienas netiko.

Jis neva girdėjo ir nugalėtojos žodžius, kurie skambėjo „labai dviprasmiškai”. „Aš esu turtinga ir pasieksiu savo bet kokia kaina”, – esą taip pasakiusi nugalėtoja.

Mūsų „informatorių” nustebino ir tai, kad nugalėtoja, skirtingai nei kiti finalininkai, laukdama rezultatų visiškai nesijaudino. „Prieš visas atrankas ji drebėdavo kaip lapas”, – tikino jis.

Kas paėmė?

Vienas iš komisijos narių esą jam per vakarėlį prasitaręs, kad favoritu buvo laikomas visai ne tas žmogus – sprendimas nugalėtoja paskelbti U.Skonsmanaitę neva buvo pakeistas per paskutines 24 valandas. Mūsų pašnekovas tikino, kad Ugnės kandidatūra neva nepatiko pačiam „MTV Networks Baltic” vadovui Mariui Veseliui. Esą dėl to jis pasirodė renginio pabaigoje, nes nepritarė sprendimui.

„Kas gi iš mūsų paėmė pinigus? Kuris geriau apsirengęs šiandien?” – vakar dairydamasis po didžiulį biurą pasitikęs L.T. žurnalistus juokavo „MTV Networks Baltic” generalinis direktorius M.Veselis. Tačiau po to kalbas apie papirkimą jis griežtai paneigė: „MTV niekada nerizikuotų, esame verslo organizacija. Į šitą firmą yra investuoti milijonai. Mums neverta užsiimti nesąmonėmis ir kažką stumti. Tas pats ir su muzikantais. Buvo tokių pasiūlymų: mes susimokėsime, jūs prastumkit mūsų vaizdo klipą. Mes to nedarysime, nes žiūrovai pasitiki MTV. Net jei ir milijoną mokėtų, mes taip nesielgtume”.

Išvakarėse apsigalvojo

Tačiau M.Veselis patvirtino, kad U.Skonsmanaitės kandidatūra buvo patvirtinta tik renginio išvakarėse.

„Mums Ugnė patiko labiausiai, bet bijojome dėl jos amžiaus. Todėl nugalėtoja norėjome paskelbti tą, kuri liko antroje vietoje. Sprendimą pakeitėme pamatę atrankų finalus Estijoje ir Latvijoje, nes supratome, kad amžius nėra problema – ten irgi buvo Ugnės amžiaus dalyvių”, – pasakojo jis. Pasak jo, nors Lietuvos atrankoje, palyginti su Latvijos ir Estijos, dalyvavo daugiau jaunuolių, latviams ir estams pasisekė surasti itin tinkančius šiam darbui merginas ir vaikinus.

„MTV Networks Baltic” vadovas negailėjo gerų žodžių nugalėtojai Ugnei, kurią jau pamokė bendravimo su žurnalistais kultūros (L.T. jau rašė, kad renginio metu ji su žurnalistais bendravo itin nemaloniai – aut. past.). „Ji – tikras MTV vaikas, apie šį kanalą žino daugiau nei aš. Mane nemaloniai nustebino tik jos bendravimas su žurnalistais rezultatų skelbimo vakarą, bet ją pateisinu – ji patyrė šoką”, – kalbėjo M.Veselis.

Kalbos nenustebino

17 metų konkurso laimėtojos, kurią taip pat sutikome „MTV Networks Baltic” biure, kalbos apie tai, kad jai postas buvo nupirktas, nestebina. „O po kurio konkurso Lietuvoje taip nebuvo šnekėta? Taip nebuvo, bet tokių kalbų buvo galima tikėtis”, – šypsojosi Ugnė.

„Neturiu turtingų giminių, o ir kiti paskambinę pinigų nesiūlė. Aš tai žinau, „MTV Lietuvos” darbuotojai žino ir jūs tai žinote”, – kalbėjo mergina. Būsima kanalo laidų vedėja nuo rudens gyvens Vilniuje, tačiau jos šeima į sostinę iš uostamiesčio nesikels. Kokioje vidurinėje sostinės mokykloje mokysis, mergina sakė dar nežinanti.

Tėtis nemokėjo

Ugnės tėvas, laivų agentavimo firmos „Naujoji Alfa” savininkas ir vadovas Raimondas Skonsmanas, sakė, kad apie dukros laimėjimą sužinojo ne iš pačios dukros, o iš L.T. žurnalistų.

„Labai džiaugiuosi, nors su šeima negyvenu jau seniai ir net nežinojau, kad ji užpildė anketą dalyvauti konkurse”, – sakė Klaipėdoje gyvenantis Ugnės tėtis.

„Dar maža būdama ji mėgo žiūrėti MTV, taip išmoko ir anglų kalbą. Ji buvo savarankiška ir labai protinga. Nors mūsų šeimoje ji vienturtė, nebuvo labai išlepusi”, – pasakojo tėvas.

Paklaustas, ar tėvas nepasirūpino, kad dukra laimėtų konkursą, R.Skonsmanas nusijuokė: „Nežinau, aš nepirkau”. „Draugo ar draugų turtingų ji taip pat neturi. Manau, kad dėl užsispyrimo laimėjo. Nenustebčiau, kad ji dar ką nors laimėtų. Tikiuosi, kad ji išvengs intrigų ir nešvarių dalykų. Jei užries nosį, gyvenime atsiras, kas ją nuleis”, – sakė Ugnės tėtis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Po MTV vedėjo finalo – kalbos apie papirkinėjimą"

  1. linutea

    nju tos vietos tikrai nenupirko…jei ta ugne tokia turtinga taj ji jau senai telike sedetu…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.